Cele mai citite
 


Vaslui: Prima unitate şcolară închisă din cauza gripei noi
duminică, 15 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' Vaslui, cea mai mare unitate şcolară din judeţ, a fost închis sâmbătă, după ce Institutul Cantacuzino a confirmat patru cazuri de gripă nouă, la trei elevi şi un profesor.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, cursurile vor fi suspendate până pe 23 noiembrie, perioadă în care şi internatul liceului va fi închis, urmând ca în cele două clădiri să se facă dezinfecţie cu alcool izopropilic.

'La Liceul 'Ştefan Procopiu' Vaslui au fost confirmate primele două cazuri de gripă nouă duminica trecută, când s-a decis suspendarea cursurilor la o clasă a unităţii şcolare. Acum, după ce încă un elev şi un profesor au contactat virusul A/H1N1, conform Ordinului Ministrului Sănătăţii 1.094/2009, a fost suspendată întreaga activitate a şcolii' - a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

În judeţul Vaslui au fost confirmate până în acest moment 19 cazuri de gripă cu A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri încă două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, în municipiul Bârlad, din grupa de vârstă 19-28 ani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.
Vaslui: Nou caz de gripă A/H1N1 în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat, vineri, existenţa unui nou caz de gripă cu tulpină A/H1N1, la o?persoană din judeţul Vaslui, o tânără de 28 de ani, cu domiciliul în comuna Puşcaşi.
Mehedinţi: Cazurile suspecte de gripă nouă, neconfirmate Rezultatul analizelor medicale trimise joi de Institutul Cantacuzino din Bucureşti infirmă infectarea cu virusul A/H1N1 a celor două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.