Cele mai citite
 


Gripa H1N1: Al doilea deces în Cehia
duminică, 15 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un cetăţean ceh 'de vârstă medie', atins de virusul gripei H1N1, a murit vineri într-un spital din Ostrava (nord-est). Este al doilea deces din Cehia din cauza acestei boli, a informat sâmbătă spitalul, transmite AFP.
'Pacientul de vârstă medie a decedat ieri, după o săptămână de spitalizare la secţia de boli infecţioase', a declarat presei purtătorul de cuvânt al spitalului. Bărbatul a murit din cauza unei pneumonii, în urma contractării gripei A/H1N1, a adăugat el.

Primul deces din cauza virusului H1N1 din Cehia a fost cel al unei femei, pe 22 octombrie, într-un spital din Karlovy Vary (vest), care mai suferea şi de alte probleme de sănătate.

Polonia a anunţat sâmbătă primul deces din cauza gripei H1N1: un bărbat de 37 de ani a murit vineri la spitalul de boli infecţioase din Gdansk (nord).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primul deces în Finlanda din cauza gripei H1N1 În Finlanda s-a înregistrat primul deces din cauza gripei H1N1, survenit la o femeie în vârstă de 25 de ani, au anunţat luni autorităţile sanitare finlandeze, transmite AFP.
Mai multe cazuri mortale de gripă H1N1 în Columbia Trei cazuri mortale de gripă H1N1 au fost semnalate recent la Bogota, o epidemie legată de condiţiile climatice din capitala columbiană, au anunţat miercuri autorităţile sanitare, relatează AFP.
Gripa H1N1: primele cazuri posibile de infectare ale porcilor americani Primele cazuri din SUA de infectare a porcilor cu virusul gripei H1N1 ar putea să fi fost detectate în statul Minnesota (nord), a anunţat ministrul american al agriculturii, relatează AFP.
Croaţia: Al doilea deces de gripă H1N1, zeci de pacienţi spitalizaţi Croaţia a înregistrat al doilea deces din acest sezon legat de virusul gripal H1N1, iar circa 50 de persoane infectate cu acelaşi virus sunt spitalizate în capitala Zagreb, a anunţat vineri televiziunea naţională croată HTV, citând surse medicale
Primul deces de gripă H1N1 în R. Moldova Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova anunţă primul caz de deces asociat cu gripa pandemică A(H1N1).
Gripa H1N1: peste o mie de decese într-o săptămână (OMS) Virusul gripei H1N1 a provocat moartea a 'cel puţin 7.826' de persoane pe plan mondial, ceea ce înseamnă peste o mie de decese în plus (+ 16%) într-o săptămână, potrivit unui bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) publicat vineri - informează AFP.