Cele mai citite
 


Măşti şi soluţii antiseptice pentru candidaţii la rezidenţiat
duminică, 15 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Comisiei pentru rezidenţiat, prof. dr. Florian Popa, a anunţat că au fost asigurate 8.000 de măşti şi soluţie antiseptică pentru candidaţii care susţin, duminică, rezidenţiatul.
'Au fost asigurate 8.000 de măşti şi soluţii antiseptice în fiecare sală. Nu sunt obligaţi să le poarte (candidaţii - n.r.). În funcţie de dorinţa fiecăruia, poate folosi masca şi soluţia', a precizat Florian Popa.

La rândul său, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Streinu-Cercel a menţionat că poartă măşti în sala de examen candidaţii cu o 'răceală obişnuită'.

'Cel mai bine protejat la acest concurs este cel care a învăţat cel mai bine', a spus râzând Adrian Streinu-Cercel.

Un număr de 2.985 de locuri şi posturi au fost scoase la concurs în acest an în unităţi sanitare din reţeaua Ministerului Sănătăţii şi din reţelele proprii ale Ministerului Apărării şi Ministerului Justiţiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: O sesiune extraordinară a examenului de rezidenţiat va avea loc în primăvară Ministerul Sănătăţii anunţă organizarea unei sesiuni extraordinare a concursului de rezidenţiat în primăvară pentru locurile rămase vacante în ţară.
Ministerul Sănătăţii va organiza pe 17 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat Ministerul Sănătăţii va organiza concursul naţional de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie la data de 17 noiembrie, concursul urmând a se desfăşura în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara...
Examen de rezidenţiat duminică; peste 5.100 de candidaţi Universităţile de medicină şi farmacie vor organiza duminică, 17 noiembrie, o nouă sesiune a concursului de rezidenţiat, la concurs înscriindu-se 5.102 de tineri absolvenţi, pe 3.879 locuri şi posturi, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS despre rezidenţiat: Repartiţia candidaţilor se face cu respectarea OUG privind organizarea concursului Candidaţii care au obţinut punctajul minim de promovare la rezidenţiatul organizat în Bucureşti vor fi repartizaţi prin organizarea unui nou concurs, potrivit legislaţiei în vigoare, a informat joi Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat remis AGERPRES.
Rezidenţiat la UMF 'Carol Davila' Bucureşti - 1.875 de candidaţi Un număr de 1.875 de candidaţi s-au înscris la concursul pentru admiterea în rezidenţiat la UMF "Carol Davila" din Bucureşti în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, examen care va avea loc duminică şi este organizat de Ministerul Sănătăţii.
MS va organiza un nou concurs de rezidenţiat pentru posturile rămase neocupate în trei domenii Ministerul Sănătăţii va organiza un nou concurs de intrare în Rezidenţiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie 2011, în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, a decis, marţi, Guvernul, printr-o ordonanţă de urgenţă.