Cele mai citite
 


Maramureş: 5 cazuri noi de gripă A/H1N1
duminică, 15 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a anunţat că, în ultimele 12 ore, în judeţ, au fost confirmate 5 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Persoanele diagnosticate cu acest virus sunt: doi copii - unul de un an, celălalt de 2 ani -, un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, o femeie de 38 de ani şi un alt bărbat de 61 de ani.

Aceştia sunt izolaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Baia Mare sau la domiciliu şi se află sub supravegherea medicilor.

Toţi pacienţii se află sub tratament cu antivirale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
Maramureş:Un nou caz de gripă nouă Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a fost confirmat, luni, un nou caz de gripă A/H1N1 la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.
MS: 35 de noi cazuri de gripă A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost înregistrate 35 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.
Vrancea: Trei cazuri noi de gripă A/H1N1 Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, încă trei cazuri de infecţie cu virusul A/H1N1 în Vrancea.
MS: Încă 16 cazuri de gripă A/H1N1 şi trei decese În ultimele 24 ore au fost înregistrate 16 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese, la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii.
MS: Încă şapte cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces În ultimele 24 ore au fost înregistrate şapte cazuri noi de gripă A/H1N1 şi un deces, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.