Cele mai citite
 


Suceava: Şcoală închisă din cauza gripei noi
duminică, 15 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Suceava a dispus închiderea temporară a Şcolii generale nr. 1, din municipiul Suceava, începând de luni, după ce au fost confirmate opt cazuri de gripă nouă, la şase elevi şi doi profesori ai acestei unităţi de învăţământ.
Potrivit DSP Suceava, în ultimele zile au mai fost confirmate alte două cazuri de gripă nouă, unul la un elev al Colegiului Naţional 'Ştefan cel Mare' şi unul la Colegiul Naţional Economic 'Dimitrie Cantemir', ambele din municipiul Suceava.

La aceste două colegii cursurile vor fi întrerupte doar la clasele din care făceau parte cei doi elevi.

În judeţul Suceava numărul cazurilor confirmate de gripă cu virus A/H1N1 a ajuns la 65. Gripa nouă a mai fost confirmată la o vânzătoare în punctul vamal Siret şi la o persoană care a călătorit în Ucraina.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Încă o şcoală închisă din cauza gripei pandemice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a dispus închiderea temporară a celei mai mari unităţi de învăţământ preşcolar din judeţ, Şcoala generală nr.11 din Suceava, cu un efectiv de aproximativ 1.500 de elevi.
Suceava: Prima şcoală închisă din cauza gripei noi Şcoala Creştină 'Filadelfia' din municipiul Suceava a fost închisă, miercuri, după ce patru elevi ai acestei unităţi de învăţământ, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, s-au îmbolnăvit de gripă nouă, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, precizând că este prima...
Suceava: Încă o şcoală închisă din cauza gripei noi Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a anunţat că Şcoala Specială 'Sfântul Andrei' din Gura Humorului a fost închisă temporar, începând de luni, după ce în această unitate de învăţământ au fost confirmate câteva cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.
Suceava: 20 de cazuri de gripă nouă, într-o săptămână Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că în judeţ s-au diagnosticat clinic, în ultima săptămână, 104 cazuri suspecte de gripă nouă A/H1N1, dintre care 20 au fost confirmate la Institutul Cantacuzino.
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 la o grădiniţă din Târgu Mureş Direcţia de Sănătate Publică Mureş a decis, miercuri, suspendarea activităţii Grădiniţei Albiniţa din Târgu Mureş pe o perioadă de 7 zile, ca urmare a apariţiei a patru noi cazuri de gripă nouă.
Suceava: Creşte numărul cazurilor de gripă în judeţ În ultima săptămână, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a înregistrat din judeţ 34 cazuri suspecte de gripă, şapte dintre pacienţi fiind internaţi în Secţia de boli infecţioase din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava...