Cele mai citite
 


Olt: Primul caz de gripă nouă, confirmat la un angajat al TMK Artrom Slatina
duminică, 15 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul caz de gripă nouă, confirmat în judeţul Olt, a fost depistat la Slatina, bolnavul fiind internat la domiciliu.
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Olt, medicul Florin Paraschiva, a precizat că persoana care a contractat virusul AH1N1 este un tânăr de 24 de ani de naţinalitate rusă, angajat al fabricii TMK Artrom Slatina.

'Tânărul prezenta simptomele gripei noi, i s-au recoltat probe, care au confirmat prezenţa virusului AH1N1. El a fost izolat la domiciliu şi în prezent se află sub tratament', a spus Paraschiva.

Spitalele din Slatina şi Caracal sunt pregătite pentru a primi cazuri de gripă nouă fiind disponibile 17 paturi pentru pacienţii care necesită tratament spitalicesc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Harghita: Primul caz de gripă nouă, la Odorheiu Secuiesc O elevă din Odorheiu Secuiesc a fost diagnisticată, la sfârşitul săptămânii, cu gripă nouă, acesta fiind primul caz de infectare cu virusul pandemic înregistrat în acest municipiu.
Sălaj: Primul caz de gripă nouă în judeţ Primul caz de gripă nouă a fost confirmat în judeţ în cursul zilei de joi, bolnavul fiind un tânăr, elev la o şcoală postliceală.
Alba: Primul caz de gripă nouă, în afara municipiului Alba Iulia Primul caz de gripă nouă în afara municipiului reşedinţă de judeţ a fost confirmat vineri în Alba la un elev al Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş, alte două îmbolnăviri fiind înregistrate la doi adulţi din Alba Iulia.
Bihor: Primul caz de gripă nouă Un prim caz de gripă nouă a apărut în judeţul Bihor, la o tânără de 22 de ani care a călătorit recent în Egipt.
Maramureş: Primul caz de gripă nouă la Vişeu de Jos Primul caz de gripă nouă din Maramureş a fost diagnosticat la un bărbat din localitatea Vişeu de Jos, în prezent acesta fiind internat la Clinica de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.