Cele mai citite
 


Alba: Cursuri suspendate la un colegiu din Alba Iulia
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Colegiul Naţional 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia îşi va suspenda cursurile până marţea viitoare, în urma confirmării a încă patru cazuri de gripă de tip nou, după ce, săptămâna trecută, au fost înregistrate primele două cazuri de infectare cu virusul AH1N1, a declarat, duminică, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Mircea Lămurean.
La începutul săptămânii trecute, doi elevi din clasa a IX B au fost diagnosticaţi cu gripă nouă. Iniţial, a fost confirmată prezenţa gripei de tip nou la o elevă, iar, a doua zi, un băiat din aceeaşi clasă a fost diagnosticat şi el cu această boală. În consecinţă, cursurile au fost suspendate la clasa respectivă, iar elevilor li s-a recomandat să se izoleze la domiciliu.

În cursul serii de duminică, au fost confirmate încă patru cazuri, la elevi din clasele a IX A şi a IX C. Fiind mai mult de trei cazuri, respectiv de mai multe clase, s-a dispus măsura suspendării cursurilor şcolare în întreg liceul.

Deoarece elevii se vor prezenta luni dimineaţa la şcoală, când li se va transmite totodată că vor trebui să stea acasă, măsura suspendării se va aplica de marţi până marţi, a precizat, pentru AGERPRES, Mircea Lămurean.

În afara celor şase cazuri confirmate în rândul elevilor, alte trei persoane, membrii unei familii întoarse recent din Italia, au fost diagnosticate, tot la începutul săptămânii trecute, cu gripă nouă. În total, numărul bolnavilor de gripă nouă a ajuns în Alba la nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Un elev de şcoală generală, diagnosticat cu gripă nouă Încă un caz de gripă de tip nou a fost confirmat, miercuri, în Alba, la un elev de şcoală generală din Alba Iulia, fratele unui băiat diagnosticat, săptămâna trecută, cu infectare cu virusul AH1N1, potrivit directorului coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Mircea Lămurean.
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.
Alba: Primele cazuri de gripă nouă din judeţ Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în cursul serii de luni, în judeţul Alba, la trei membri ai aceleaşi familii, întorşi recent din Italia, iar o elevă de clasa a IX-a este suspectă de contaminare cu virusul A/H1N1.
Alba: Niciun caz de gripă nouă sau sezonieră în judeţ În judeţul Alba nu a fost înregistrat, până luni, niciun caz de gripă nouă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Cristina Galoş.
Alba: O elevă şi o studentă, diagnosticate cu gripă nouă Numărul cazurilor de gripă nouă înregistrate în Alba a ajuns la 11, după ce, în cursul zilei de marţi, au fost confirmate încă două îmbolnăviri, respectiv cel al unei eleve de liceu şi al unei studente.
Alba: Cursuri suspendate la o clasă de liceu din Alba Iulia Cursurile?şcolare au fost suspendate, marţi, la una din clasele a IX-a ale Colegiul 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, după ce o elevă a fost diagnosticată cu gripă de tip nou.