Cele mai citite
 


Harghita: Încă două eleve, bolnave de gripă nouă
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost depistate, luni, în judeţul Harghita, numărul cazurilor ajungând la 23.
Şeful Direcţiei de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Harghita, dr. Cornelia Miron, a declarat că noii pacienţi sunt două eleve de la liceele 'Marton Aron' şi 'Kos Karoly', unităţi şcolare la care au mai fost semnalate îmbolnăviri.

De altfel, cursurile la Liceul 'Marton Aron' au fost suspendate total în această săptămână, după ce mai mulţi elevi şi o profesoară s-au îmbolnăvit. Aceeaşi situaţie se semnalează şi la Colegiul Naţional 'Octavian Goga' din municipiul Miercurea Ciuc, unde a fost confirmată prima infectare cu A/H1N1. De asemenea, mai multe clase de la Liceele 'Kos Karoly', 'Kajoni Janos' şi Şcoala Specială au fost închise pentru dezinfectare.

Starea pacienţilor este bună, ei primind tratament specific.

În judeţul Harghita s-au semnalat, până acum, 23 de cazuri de infectare cu A/H1N1, cei mai mulţi pacienţi fiind din rândul liceenilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Două noi cazuri de gripă nouă, la Miercurea Ciuc Două eleve din Miercurea Ciuc au fost diagnosticate cu gripă nouă, numărul cazurilor de îmbolnăvire din Harghita ajungând la opt.
Harghita: Numărul cazurilor de infectare cu A/H1N1 a ajuns la şase Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu gripă nouă a ajuns, în Harghita, la şase, Institutul Cantacuzino confirmând, marţi, prezenţa virusului A/H1N1 la alţi doi elevi din Miercurea Ciuc.
Vrancea: Încă patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost identificate, joi, la nivelul judeţului Vrancea.
Galaţi: Încă patru cazuri de gripă nouă Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Moise, a anunţat, vineri, confirmarea de către Centrul de referinţă pentru gripa nouă a patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la Galaţi.
Harghita: Două cazuri grave de gripă nouă Două persoane infectate cu virusul A/H1N1 se află în stare gravă la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Harghita şi respiră cu ajutorul aparatelor.
Harghita: Pompier infectat cu virusul A/H1N1 Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita a fost diagnosticat, joi, cu gripă nouă, numărul cazurilor de infectare cu virus A/H1N1 ajungând, în judeţ, la 59.