Cele mai citite
 


Suceava: Gripa nouă se extinde
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cursurile Şcolii generale nr.1, din municipiul Suceava, au fost suspendate pe tot parcursul acestei săptămâni, după ce s-a confirmat existenţa virusului gripei noi la şase elevi şi doi profesori din cadrul unităţii de învăţământ.
Totodată, conducerea Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a informat, luni, că la sfârşitul săptămânii trecute au fost internate zece dintre cele aproximativ 160 de persoane care s-au prezentat pentru investigaţii la Compartimentul de Boli Infecţioase.

Directorul medical al unităţii spitaliceşti, Doina Elena Ganea, a declarat că 70 de oameni aveau viroze respiratorii şi ar fi trebuit să se adreseze personalului sanitar din Compartimentul de Boli Acute Respiratorii, unde s-au prezentat doar şapte persoane, dintre care una a necesitat internare.

De asemenea, în Secţia Pediatrie s-au prezentat 63 de copii cu afecţiuni respiratorii, iar 15 au fost spitalizaţi.

Ganea a precizat că, luni, la Compartimentul de Boli Acute Respiratorii al Spitalului din Suceava se mai aflau sub tratament doi pacienţi cu forme medii de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Doar două persoane cu gripă nouă au rămas internate În compartimentul de boli acute respiratorii din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava se mai află internate doar două persoane depistate cu forme medii de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul medical al spitalului Doina Elena Ganea, precizând că, în perioada 6 - 10 noiembrie...
Suceava: Alţi trei elevi confirmaţi cu gripă nouă Adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, vineri, că, în ultimele 24 ore, au fost confirmate alte trei cazuri de gripă pandemică A/H1N1, la doi elevi de clasa a IX-a şi un elev de clasa a XI-a, fără a preciza unităţile şcolare, având în vedere că prin ordin...
Suceava: Caz de gripă nouă în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că la un sucevean întors din Grecia, în data de 6 noiembrie, s-a confirmat infecţia cu virusul gripal A/H1N1.
Gripa nouă a cauzat al şaselea deces în judeţul Suceava Judeţul Suceava a înregistrat al şaselea caz de deces cauzat de gripa nouă.
Al patrulea deces de gripă nouă în judeţul Suceava Numărul deceselor cauzate de virusul A/H1N1 pandemic în judeţul Suceava a ajuns la patru, ultimul caz fiind anunţat în cursul zilei de luni.
Suceava: Numărul persoanelor cu A H1N1 internate a scăzut semnificativ Numărul persoanelor infectate cu virusul gripal A/H1N1 a scăzut semnificativ în ultimele 48 de ore în judeţul Suceava.