Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea şcolilor din cauza A/H1N1
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procesul electoral nu va fi afectat de închiderea, de luni, a două unităţi şcolare din Târgovişte, unde s-au înregistrat cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, pentru că se vor face dezinfecţii repetate, iar secţiile de votare din aceste şcoli vor funcţiona în ziua scrutinului, a informat Prefectura Dâmboviţa.
Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Andreea Ionescu, a declarat, pentru AGERPRES, că procesul electoral nu va fi afectat, cele şapte secţii de votare care se află în incinta Colegiului 'Constantin Cantacuzino' şi a Şcolii 'I. A. Brătescu Voineşti' fiind funcţionale în ziua scrutinului.

De luni, Colegiul 'Constantin Cantacuzino' şi Şcoala 'Ion Alexandru Brătescu-Voineşti' sunt închise pentru şapte zile.

Conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, în ultimele 48 de ore, la nivelul judeţului, au mai fost confirmate şase noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 - este vorba despre trei elevi de la Colegiul Cantacuzino, secretara colegiului, un profesor de 54 de ani de la Şcoala 'Ion Alexandru Brătescu-Voineşti' şi un muncitor de 43 de ani din Costeşti Vale.

DSP a demarat anchetele epidemiologice în vederea stabilirii contacţilor şi a luat măsura dezinfectării sălilor de clasă din cele două unităţi de învăţământ din Târgovişte.

Numărul total de cazuri de gripă nouă în Dâmboviţa este de 18.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1 Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 Cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârste între 19 şi 50 de ani din judeţul Dâmboviţa, a informat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Focare de pediculoză la două şcoli din Târgovişte; DSP susţine că nu a fost informată Două focare de pediculoză au fost descoperite în şcoli din Târgovişte, în urma unor controale efectuate de Direcţia de Sănătate Publică, informează un comunicat de presă transmis vineri AGERPRES.
Dâmboviţa: Mai multe cazuri de gripă nouă la Târgovişte Cursurile de la două clase de la Liceul ''Bălaşa Doamna'' din Târgovişte, precum şi activitatea de la două grupe de la Grădiniţa numărul 14 din municipiu au fost suspendate, vineri, pentru şapte zile, după ce, la cele două unităţi de învăţământ, au fost depistate mai multe cazuri de A/H1N1.