Cele mai citite
 


DSP Suceava aşteaptă măşti pentru membrii secţiilor de votare
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava are în atenţie, în prezent, asigurarea asistenţei medicale în secţiile de votare, în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi în contextul evoluţiei gripei noi în judeţul Suceava.
În acest sens, reprezentanţii DSP Suceava au făcut apel la medicii de familie şi la cadrele medicale din secţiile respective, unităţi şcolare, 'să asigure asistenţa medicală dat fiind şi contextul epidemiologic actual'.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu, a declarat, luni, că medicii de familie au oferit sprijin şi până acum, fiecare secţie având posibilitatea de a contacta în caz de nevoie un medic de familie, iar în mediul urban, asistenţa fiind asigurată de reţeaua de medicină şcolară.

Popescu a spus că DSP Suceava aşteaptă şi din partea Ministerului Sănătăţii precizări concrete privind măsurile sanitare care vor fi luate în centrele de votare.

'Probabil se vor lua măşti pentru membrii secţiilor, avându-se în vedere numărul mare de persoane care vor tranzita locaţiile', a spus Popescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: DSP solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat sugarilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat Ministerului Sănătăţii (MS) suplimentarea fondurilor pentru achiziţia de lapte praf destinat alimentaţiei sugarilor care nu beneficiază de lapte matern, a declarat presei, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei sucevene, Adrian Popescu.
Suceava: Direcţia de Sănătate Publică vaccinează sinistraţii Suceava, 30 iun /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava evaluează efectele inundaţiilor din ultimele zile, din punctul de vedere al riscului pentru sănătatea publică şi a instituirii primelor măsuri preventive necesare.
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Suceava: Asistenţă medicală şi consiliere gratuite pentru copiii cu autism şi părinţii acestora Un număr de 17 copii cu autism beneficiază de asistenţă medicală, iar părinţii de consiliere de specialitate, gratuite, graţie proiectului ''Şi ei trebuie să aibă o şansă!'', derulat în ţară de Fundaţia Romanian Angel Appeal, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor...
Suceava: Punctul de asistenţă medicală din PTF Siret este funcţional, a anunţat prefectul Punctul de asistenţă medicală, al cărui înfiinţare s-a decis în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava, este funcţional începând de sâmbătă, persoanele care intră în ţară prin PTF Siret, venind din Ucraina, fiind verificate dacă prezintă simptomele gripei porcine.
Suceava: S-a înfiinţat al patrulea Centru de permanenţă medicală în judeţ, la Paltinu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a înfiinţat Centrul de permanenţă "Obcinele Bucovinei'', ce va activa, începând de la 1 octombrie, în localitatea Paltinu, fiind al patrulea astfel de centru din judeţ.