Cele mai citite
 


Hunedoara: Primele vindecări de gripă nouă
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane din judeţul Hunedoara, ce au fost diagnosticate cu gripă nouă, s-au vindecat de boală şi au fost externate, luni, din spitalul municipal din Hunedoara, transmite corespondentul AGERPRES.
'Este vorba de o femeie în vârstă de 55 de ani şi de nepotul acesteia, de 10 ani, ambii fiind din satul Peşteana, lângă Haţeg. Cei doi sunt vindecaţi, se simt bine şi nu prezintă niciun pericol pentru alte persoane', a declarat, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

În judeţul Hunedoara mai sunt internate două persoane bolnave de gripă nouă: o femeie de 58 de ani, care s-a întors din Germania, şi nepoata acesteia, în vârstă de 10 ani. Cele două bolnave sunt din municipiul Hunedoara şi au fost izolate la domiciliu pentru că prezintă forme uşoare ale gripei A/H1N1. Pacientele urmează tratamentul specific bolii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Primul caz confirmat de gripă nouă, în judeţ O femeie în vârstă de 55 de ani, din satul hunedorean Peşteana, lângă Haţeg, a fost diagnosticată cu gripă nouă, în urma testelor efectuate pentru depistarea virusului A/H1N1, bolnava fiind internată, în urmă cu patru zile, în secţia de boli infecţioase a Spitalului municipal din Hunedoara.
Hunedoara: Opt persoane vindecate de gripă nouă Opt persoane din judeţul Hunedoara, care au fost diagnosticate cu gripă nouă, s-au vindecat de această boală, fără să mai fie confirmate ale cazuri noi în ultimele 24 de ore, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău...
Hunedoara: Primele două cazuri suspecte de gripă nouă Un băiat de zece ani şi bunica sa, în vârstă de 55 de ani, din satul hunedorean Peşteana, în apropiere de Haţeg, au fost internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a spitalului municipal din Hunedoara, fiind suspecţi de gripă nouă.
Hunedoara: Două noi cazuri de suspiciune de gripă nouă Un adolescent de 14 ani din Brad şi un bărbat de 32 de ani din satul hunedorean Peşteana, de lângă Haţeg, au fost internaţi, marţi, în spitalele din Deva, respectiv Vulcan, după ce medicii au apreciat că bolnavii ar putea avea gripă nouă.
Hunedoara: Cursuri suspendate după confirmarea unui caz de gripă nouă Cursurile unei clase de la Şcoala generală numărul 7, din Petroşani, au fost suspendate, joi, pentru 24 de ore, după ce un copil de 9 ani s-a îmbolnăvit de gripă nouă, iar diagnosticul a fost confirmat prin analize de laborator.
Hunedoara: Primul caz de gripă nouă în judeţ Un bărbat de 49 de ani este internat în secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal din Hunedoara, după ce a fost diagnosticat ca suferind de gripă nouă (A/H1N1), starea pacientului fiind bună.