Cele mai citite
 


Constanţa: Licean infectat cu virusul gripei noi, la Năvodari
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în judeţul Constanţa, unul dintre ele la un licean, numărul total al bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 27.
Directorul adjunct al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa, dr. Mihaela Dinisov, a declarat, luni, că, în ambele cazuri, este vorba despre forme uşoare ale bolii, iar bolnavii primesc îngrijirile medicale necesare la Spitalul de Boli Infecţioase.

Tânărul infectat cu virusul gripei porcine are 17 ani şi este elev la Grupul Şcolar ?Lazăr Edeleanu', din Năvodari.

Potrivit reprezentantei DJSP Constanţa, o echipă de medici evaluează situaţia de la unitatea de învăţământ unde s-a înregistrat cazul de gripă nouă şi urmează să decidă ce măsuri vor fi luate.

Până în prezent, la două şcoli generale şi la patru facultăţi din campusul Universităţii Ovidius, din Constanţa, DJAP a făcut triajul epidemiologic şi a dezinfectat clădirile, fără a se suspenda cursurile, după ce o profesoară şi un angajat din sectorul administrativ au fost depistaţi că erau infectaţi cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Cinci cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore Alte cinci cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, însă niciunul nu are implicaţii epidemiologice în colectivităţi de preşcolari, elevi sau studenţi.
Constanţa: Cursuri suspendate la un liceu, după confirmarea unui caz de gripă nouă Alte trei cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, unul dintre ele la o elevă, numărul total al bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 30.
Constanţa: 52 de bolnavi cu gripă nouă, număr în continuă creştere Alte patru cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 52.
Constanţa: Şapte cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore Alte şapte cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 48, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP).
Constanţa: Zeci de cazuri de gripă nouă, reticenţă în acceptarea vaccinării Un număr de 39 de cazuri de gripă nouă s-au înregistrat în judeţul Constanţa din luna mai şi până în prezent, iar unul dintre bolnavi, un bărbat de 45 de ani care suferea şi de alte boli, a decedat la începutul acestei săptămâni.
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.