Cele mai citite
 


În România sunt aproape 1400 de cazuri cu virus nou
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gripa porcina
 

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 62 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.

Până la data de 16 noiembrie au fost confirmate în România 1397 de cazuri, informează Ministerul Sănătăţii.

Cele mai multe cazuri de gripă nouă au fost confirmate în ultimile 24 de ore în judeţele Botoşani (15), Galaţi (8), Vaslui (7) şi în municipiul Bucureşti (6).

În restul judeţelor, statistica indică 4 cazuri în Alba, câte 1 caz în Bacău, Bihor şi Hunedoara câte 2 în Constanţa, Harghita şi Suceava, câte 4 în Dâmboviţa şi Dolj şi 5 în Iaşi.

În urma confirmării de cazuri cu gripă A/H1N1în colectivităţi şcolare, începând cu data de 16 noiembrie vor fi suspendate, pentru 7 zile, cursurile la Colegiul Economic 'O. Onicescu', Liceul Electrocontact, Şcoala Generală - Flămânzi, Şcoala Generală - Suliţa, din judeţul Botoşani, la Liceul 'Lucian Blaga', Colegiul 'Xenopol' şi Şcoala de Arte şi Meserii nr. 3 din Bucureşti, Liceul 'Tudor Arghezi', Liceul 'Traian Vuia' şi Şcoala Generală nr. 21 din Craiova, Liceul Economic, Liceul Auto şi Liceul Industrie Alimentară din Galaţi, Liceul Industrial nr. 3 din Suceava, Liceul 'Emil Racoviţă' şi Liceul Sportiv din Vaslui.

Ministerul Sănătăţii a anulat suspendarea cursurilor unei clase din Liceul 'Al. Ioan Cuza' din Bucureşti, anunţată duminică, deoarece elevul depistat ca fiind infectat cu A/H1N1învaţă la Şcoala de Arte şi Meserii nr. 3, şi nu în liceul 'Cuza', aşa cum eronat au declarat părinţii.

În şcoli şi grădiniţe au fost suspendate cursurile la: Alba - Liceul 'Horea, Cloşca şi Crişan' - Alba Iulia, Botoşani - Liceul Industrie Uşoară (Textil) şi la grădiniţa Călineşti.

În urma analizei efectuate de DSP Bucureşti, se reiau cursurile la liceele 'Goethe' şi 'Mihai Viteazul', începând cu data de 17 noiembrie 2009.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Alte 165 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor înregistrate ajungând la 2.830, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii, precizând că totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, a ajuns la 4113, fără a se înregistra noi decese.
MS: Alte 81 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi un nou deces Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 81 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.
În ultimile 24 de ore au fost confirmate 197 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost confirmate 197 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic. Astfel, totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, este de 2.455.
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
Ministerul Sănătăţii: Alte 92 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 92 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.