Cele mai citite
 


Campanie de donare de sânge şi concurs de miss la UNIFEST
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Festivalul Studenţesc organizat de Uniunea Studenţilor din România a continuat luni cu campania de donare de sânge 'O picătură pentru viaţă', a declarat preşedintele organizaţiei studenţeşti Andrei Botez.
Tot luni, a avut loc trainingul 'Comunicare' la Casa de Cultură a Studenţilor şi prezentarea 'Chimia încotro?' la Facultatea de Chimie.

Seara studenţii vor putea urmări piesele 'Doi pudeli' la Teatrul Studenţesc Podul al Casei de Cultură a Studenţilor şi 'Suntem copiii netului' la Teatrul Bulandra, sala Toma Caragiu.

Concursul de Miss Bucureşti UNIFEST va avea loc luni seara la Club 'The Silver Church'.

UNIFEST se desfăşoară în 15 centre universitare din ţară în perioada 9-14 noiembrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de donare de sânge, iniţiată de UNSR, UPB şi INH Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Universitatea Politehnică Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie vor organiza, de luni până vineri, în holul Rectoratului UPB, o sesiune de recoltare sangvină, în cadrul campaniei naţionale 'Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem...
Campanie de donare de sânge iniţiată de UNSR, UPB şi INH Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Universitatea Politehnica Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie vor organiza în perioada 24-28 februarie, în holul Rectoratului UPB, o sesiune de recoltare sangvină, din campania naţională 'Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem...
Studenţii derulează o campanie de donare de sânge la Rectoratul Universităţii Politehnica din Bucureşti Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) derulează o campanie de donare de sânge, de luni până vineri, la Rectoratul Univeristăţii Politehnica din Bucureşti.
Campanie de donare de sânge derulată de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti Studenţii din Bucureşti vor putea dona sânge până vineri, o campanie în acest sens, "Donează Sânge! Fii Erou!", fiind derulată de Societatea Studenţilor în medicină din Bucureşti, în Holul de Onoare al Facultăţii de medicină - UMF "Carol Davila".
Campanie de donare de sânge la Politehnică, organizată de UNSR Studenţii vor putea dona sânge până pe 1 aprilie, între orele 8,30 - 12,30, la centrul special amenajat în clădirea Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti, în cadrul unei campanii organizate de Asociaţia Studenţilor din Politehnică în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenţilor din România...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă, în parcul Herăstrău O sesiunea de donare de sânge va fi organizată sâmbătă, între orele 10,00 şi 14,00, în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, de către Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, în cadrul programului "O şansă pentru viaţă".