Cele mai citite
 


Botoşani: Bebeluş, suspectat de îmbolnăvire cu gripa nouă
marţi, 17 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de patru luni din satul Icuşeni, comuna Vorona, din judeţul Botoşani a fost internat, luni, în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean cu suspiciune de gripă nouă.
Micuţa face parte din familia fetiţei de doi ani decedate duminică dimineaţă la Spitalul de copii şi a fost internată la solicitarea medicului de familie.

Ea se afla sub tratament pentru o afecţiune respiratorie, însă, pentru că nu răspundea la medicamentaţia prescrisă de medic, a fost spitalizată.

Atât în cazul acestui copil, cât şi a celui decedat duminică dimineaţă există suspiciunea contractării virusului AH1N1.

La Botoşani, 81 de persoane au contractat, până acum, noua formă de gripă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Botoşani: Copil de 2 ani, decedat cu suspiciune de gripă nouă Un copil de doi ani din localitatea Icuşeni, comuna Vorona, din judeţul Botoşani, a murit, duminică dimineaţă, iar medicii presupun că decesul ar fi survenit din cauza gripei noi.
Botoşani: Două decese cu suspiciuni de gripă nouă Două persoane din judeţul Botoşani au decedat, în ultimele 24 de ore, cu suspiciune de gripă nouă, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, epidemiologul-şef al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Ecaterina Chihaia.
Neamţ: Suspiciune de gripă nouă infirmată în cazul liderului PD-L Neamţ Liderul PD-L Neamţ Gheorghe Ştefan are doar o viroză puternică, medicii infirmând suspiciunea de gripă nouă.
Tulcea: Încă o suspiciune de gripă nouă Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a decis, miercuri, internarea unei adolescente în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) care este suspectă de gripă nouă.
Caraş-Severin: Suspiciune de gripă nouă, neconfirmată Suspiciunea de gripă nouă A/H1N1, apărută în municipiul Caransebeş la un cetăţean bulgar, nu s-a confirmat, ceea ce înseamnă că judeţul Caraş-Severin rămâne, deocamdată cel puţin, fără asemenea diagnostice la pacienţi.
Caraş-Severin: Nicio suspiciune de gripă nouă Judeţul Caraş-Severin nu are, până în prezent, niciun caz de suspiciune cu gripa nouă.