Cele mai citite
 


Vrancea: 9 lei o doză de vaccin antigripal
miercuri, 18 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea va achiziţiona vaccinul antigripal la preţul de aproximativ 9 lei pentru fiecare doză, de la Institutul Cantacuzino Bucureşti.
Preţul a fost stabilit în urma unei licitaţii derulate zilele trecute la care au participat Institutul Cantacuzino Bucureşti şi două firme de distribuţie a medicamentelor.
'Până pe data de 19 noiembrie, participanţii au dreptul să conteste rezultatul licitaţiei, dar nu cred că au motive să o facă', a declarat Iulia Mircea, directorul economic al DSP Vrancea.

Dacă nu se va depune nici o contestaţie, conducerea DSP Vrancea va semna pe 20 noiembrie contractul cu firma câştigătoare şi, în cel mult cinci zile, va începe livrarea dozelor de vaccin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Institutul 'Cantacuzino' a oferit cel mai mic preţ pentru vaccinul antigripal Institutul 'Cantacuzino' Bucureşti a oferit cel mai mic preţ de achiziţie pentru vaccinul antigripal la licitaţia organizată, miercuri, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Vrancea: Campania de vaccinare nu a început Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu a achiziţionat, până la această dată, dozele de vaccin antigripal necesare pentru campania din această iarnă.
DSP Sibiu: Vaccinurile BCG, Hexavalent, Tetravalent şi antigripal lipsesc de la DSP Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu nu are în stoc nicio doză de vaccin BCG (vaccin antituberculos) pentru nou-născuţi, nici vaccin Hexavalent, Tetravalent sau antigripal, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Krisztina Gaal, purtătorul de cuvânt a instituţiei.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Teleorman: În judeţ au ajuns sub 10% din dozele de vaccin antigripal solicitate Direcţia de Sănătate Publică Teleorman a achiziţionat 6.400 de doze de vaccin antigripal produs la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.
Nicolăescu: Lotul de vaccin antigripal produs la Cantacuzino va pleca spre ţară în două tranşe, în decembrie şi ianuarie Prima tranşă de doze de vaccin antigripal produsă la Institutul Cantacuzino va pleca în ţară în jurul datei de 16 decembrie, iar cea de-a doua tranşă în jur de 6 ianuarie, a declarat luni ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.