Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă
miercuri, 18 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.
Potrivit acestuia, suma respectivă, alocată de la bugetul de stat, a fost suficientă pentru acoperirea cheltuielilor restante din luna octombrie şi pentru primele două decade ale lunii noiembrie.

'Datorită acestei situaţii s-a pus capăt deficienţelor înregistrate la SJA Mehedinţi şi a condus atât la desfăşurarea în condiţii de eficienţă a activităţii de asistenţă medicală a bolnavilor, cât şi la ridicarea coeficientului de intervenţie a parcului auto din dotare', a precizat Barbu.

În acelaşi timp i s-a alocat şi serviciului privat de ambulanţă - Bya Criss din Drobeta-Turnu Severin - suma de 47.200 de lei, necesară achitării facturilor de servicii efectuate în luna octombrie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 22 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat suma de 870.000 lei pentru plata serviciilor de asistenţă medicală, restante din anul 2009, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi societatea Bya Cris, a declarat,pentru AGERPRES, reprezentantul...
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Fonduri pentru plata salariilor angajaţilor din spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din Drobeta-Turnu Severin, Orşova, Strehaia, Baia de Aramă şi Vânju Mare suma de 3.421.000 de lei necesară plăţii salariilor angajaţilor pentru lichidarea lunii octombrie şi avansul lunii noiembrie.
Mehedinţi: Plăţi pentru serviciile de asistenţă medicală Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, în pofida crizei economice, a decontat servicii medicale aferente lunilor octombrie şi noiembrie în valoare de opt milioane lei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.