Cele mai citite
 


Traficul a întârziat ajungerea ambulanţelor la cazuri
miercuri, 18 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Traficul infernal din Capitală a făcut ca ambulanţele să ajungă cu o întârziere de două ore şi jumătate pentru transportul pacienţilor şi de jumătate de oră la urgenţe, cu toate că au fost luate măsuri de limitare a întârzierilor, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, manager al Serviciului de Ambulanţă al Capitalei.
'Am suplimentat efectivele cu 20%, am adus 8 echipaje în plus şi am încercat ca echipele să fie trimise pe cât posibil în sectoarele în care sunt repartizate, fără să mai traverseze oraşul. Am recomandat ca ambulanţele să utilizeze toate semnalele pentru a trece prin trafic', a precizat managerul Ambulanţei.

Dr. Bogdan Orpiţa, şeful SMURD Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES că pentru echipajele acestui serviciu nu au fost deocamdată probleme.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SABIF: 440 de persoane au avut nevoie de ambulanţă în noaptea de Înviere Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a înregistrat 440 de cazuri de persoane care au avut nevoie de ambulanţă în noaptea de Înviere, dintre care 280 au fost probleme foarte grave şi grave, a declarat duminică, pentru AGERPRES, doctorul Alis Grasu, manager general al SABIF.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Aproape 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Aproape 1.300 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au sunat la Ambulanţă de duminică până luni dimineaţă, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): 789 de apeluri la Ambulanţă luni în intervalul 8.00 - 20.00 Un număr de 789 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni de la ora 8.00 până la ora 20.00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Peste 3.000 de solicitări la Ambulanţă de luni până miercuri Peste 3.000 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni dimineaţă de la ora 8,00, până miercuri la ora 14,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.