Cele mai citite
 


Starea bebeluşului operat la 'Grigore Alexandrescu' stabilă
miercuri, 18 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea generală de sănătate a bebeluşului transferat de la maternitatea 'Bucur' cu arsuri profunde pe mai mult de 20% din suprafaţa corpului şi operat pe data de 16 noiembrie 2009 la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti este stabilă.
Examenul medical efectuat în cursul zilei de marţi de o echipă de medici coordonată de prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului, a relevat că nou-născutul, internat la unitatea de terapie intensivă nou-născuţi, respiră spontan, se alimentează şi primeşte tratament general suportiv şi specific pentru starea post-arsură, tratament local zilnic sau bicotidian.
Copilul este monitorizat zilnic, biochimic şi hematologic.

Un bebeluş născut în cursul săptămânii trecute la maternitatea 'Bucur' a fost adus, sâmbăta trecută, la Spitalul Clinic de Copii ''Grigore Alexandrescu'', cu arsuri profunde pe 20% din suprafaţa corpului, după ce a fost lăsat nesupravegheat în incubator.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Alexandru Ciocâlteu: Tot sistemul de sănătate este pe sistem de avarie Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă Sântul Ioan, prof. dr. Alexandru Ciocâlteu, a declarat pentru AGERPRES că din respect pentru unitatea pe care o conduce s-a prezentat la Parchetul General miercuri pentru a fi audiat în cazul bebeluşului ars în incubator la Maternitatea Bucur.
Medicii avertizează asupra riscului accidentelor prin arsură la copii Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti avertizează asupra riscurilor accidentelor prin arsură la copii.
Bebeluşul care a suferit arsuri în incubator a fost externat Bebeluşul care a suferit arsuri în incubatorul de la Maternitatea Bucur a fost externat, miercuri, din Spitalul de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' din Capitală.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Starea bebeluşului care a suferi arsuri este staţionară Bebeluşul în vârstă de opt zile, operat pe 16 noiembrie pentru arsuri pe 18% din suprafaţa corpului, se află în a patra zi postoperator şi, în starea sa generală, nu au survenit modificări.
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...