Cele mai citite
 


Fotbal: Antrenorul lui Atletico Madrid suferă de gripă porcină
joi, 19 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Antrenorul echipei spaniole de fotbal Atletico Madrid, Quique Sanchez Flores, a lipsit de la ultimele două şedinţe de pregătire ale echipei sale, desfăşurate luni şi marţi, după ce s-a depistat că este infectat cu virusul gripei porcine, a anunţat marţi gruparea de pe 'Vicente Calderon', citată de AFP.
'După ce a fost supus diferitelor analize, s-a confirmat că antrenorul primei echipe a clubului Atletico Madrid suferă de gripa A', precizează clubul madrilen pe site-ul oficial, adăugând că recuperarea tehnicianului 'cunoaşte o evoluţie satisfăcătoare'.

În absenţa lui Flores, secundul Fran Escrima se va ocupa de pregătirea echipei în vederea meciului de campionat cu Deportivo La Coruna, programat duminică.

Un alt club spaniol afectat de gripa nouă este Osasuna Pamplona, care se confruntă deja cu cel de-al patrulea caz în rândul jucătorilor săi, după ce s-a confirmat că mijlocaşul Lopez Esquiroz Ruper este purtător al virusului AH1N1.

Potrivit Reuters, gruparea din Pamplona aşteaptă, în cursul zilei de miercuri, rezultatele analizelor în cazul unui alt fotbalist din lotul său, Juanfran.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa nouă, o 'urgie' în beneficiul companiilor farmaceutice (experţi ruşi) În realitate, nu există niciun fel de pandemie de aşa-numită gripă porcină sau nouă, iar întreaga isterie legată de virusul A H1N1 nu este decât o modalitate de îmbogăţire în particular a companiilor farmaceutice, au declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Moscova, reprezentanţi ai Asociaţiei de...
(Corespondenţă Agerpres) Gripa nouă a făcut 13 victime în Italia (revista presei) Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Gripa porcină continuă să facă victime în Italia, numărul deceselor urcând la sfârşitul săptămânii trecute la 13 persoane, focarul cel mai grav fiind la Napoli, relatează jurnalele italiene de luni în primele pagini.
Experţii resping teoria că virusul gripei porcine a fost creat în laborator (OMS) Geneva, 21 mai /Agerpres/ - Organizaţia Mondială a Sănătăţii /OMS/ a anunţat că experţi au respins teoria potrivit căreia noul tip de gripă porcină care a infestat circa 6.500 de oameni în întreaga lume s-ar fi putut dezvolta în laborator, relatează AP.
Vrancea: Trei cazuri de gripă porcină, confirmate în judeţ Trei cazuri de gripă porcină AH1N1, semnalate la bolnavi din municipiul Focşani , oraşul Odobeşti şi comuna Baloteşti, au fost confirmate, luni, de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea.
(Corespondenţă Agerpres) 250.000 de cazuri de gripă nouă în Italia Roma, 4 nov - Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: În Italia s-au înregistrat în total 250.000 de cazuri de persoane care au avut gripa porcină, cu o incidenţă medie de 3,8 cazuri la mia de locuitori, iar numărul deceselor cauzate de această epidemie este de 18 persoane, a anunţat marţi...
Botoşani: Primul caz de suspiciune de îmbolnăvire cu gripă porcină Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Botoşani este suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine, a declarat marţi, pentru AGERPRES, epidemiologul şef al judeţului, medicul Ecaterina Chihaia.