Cele mai citite
 


MS: 54 cazuri de gripă AH1N1 confirmate în ultimele 24 de ore
joi, 19 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 54 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, totalul îmbolnăvirilor înregistrate până prezent în România ajungând la 1.519, potrivit unui comunicat remis miercuri de Ministerul Sănătăţii.
Numărul de cazuri confirmate pe judeţe este următorul: Alba - 3, Braşov - 5, Brăila - 1, Cluj - 2, Constanţa - 1, Covasna - 1, Dâmboviţa -1, Dolj - 8, Galaţi - 2, Giurgiu - 1, Iaşi -1, Maramureş - 1, Neamţ - 6, Olt - 1, Timiş - 2, Vaslui - 1, Vrancea - 4, Bucureşti - 13.

În urma confirmării de cazuri cu gripa AH1N1 în colectivităţi şcolare în ultimele 24 de ore, de miercuri vor fi suspendate cursurile pentru şapte zile în: clasa a IX-a C de la Colegiul Tehnic 'Valeriu D. Cotea' din Focşani; clasa a VIII-a D de la Şcoala cu clasele I-VIII 'Ştefan cel Mare' Focşani; clasa a VII-a D de la Şcoala nr. 1 din Giurgiu; clasa a VIII-a B de la Liceul 'Ion Barbu' din Bucureşti; clasa a IX-a A de la Seminarul Ortodox Român, judeţul Neamţ - începând cu data de 16 noiembrie, clasa I B Liceul Teoretic 'Jean Monet' şi clasa a XII-a E de la Liceul 'Ion Creangă'.

Ministerul Sănătăţii a menţionat reluarea cursurilor la: clasa a VI-a C a Liceului Pedagogic 'D. Ţichindeal' Arad, clasa a IX-a A de la British School, Bucureşti, clasa a IX-a F a Liceului 'Iulia Hasdeu', Bucureşti, clasa a IX-a E de la Liceul 'Mihai Eminescu', Bucureşti, Liceul 'Marin Preda', Bucureşti şi clasa a VIII-a D de la Şcoala Generală nr. 8 din Giurgiu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
MS: Două decese şi 75 de noi cazuri de gripă AH1N1, în ultimele 24 de ore Două decese şi 75 de noi cazuri de gripa AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.600 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 17 - 23 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.619 locuri de muncă vacante pentru perioada 17 - 23 februarie, cu 239 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.700 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 24 februarie - 1 martie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.767 locuri de muncă vacante pentru perioada 24 februarie - 1 martie, cu 148 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.