Cele mai citite
 


UPDATE Vrancea: Primele patru cazuri de gripă nouă, confirmate
joi, 19 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru elevi din judeţul Vrancea, trei de la clasa a IX-a C a Colegiul Tehnic 'Valeriu D. Cotea' din Focşani şi unul din clasa a VIII-a D a Şcolii 'Ştefan cel Mare' Focşani, au fost diagnosticaţi cu gripă nouă.
Acestea sunt primele patru cazuri confirmate cu gripă nouă în judeţul Vrancea.

Conform directorului Florin Iamendaie, la Colegiul Tehnic 'Valeriu D. Cotea' au fost diagnosticate cu gripă trei eleve, care sunt izolate acasă.

'Au acuzat febră săptămâna trecută, pe joi. În total, au fost bolnavi 13 elevi şi trei profesori, printre care şi eu. Trei dintre ei au fost diagnosticaţi cu gripă nouă. Clasa a fost dezinfectată astăzi şi, timp de şapte zile, elevii din această clasă vor sta acasă' - a spus Iamandei.

El a precizat că are doar 200 de mănuşi sterile şi câteva doze de dezinfectant şi nu ştie cum să trateze acest fenomen.

'Au venit de la DSP să dezinfecteze clasa, dar nu mi-au arătat niciun fel de hârtie prin care să se demonstreze că elevii au avut A1NH1. Mi-au spus să îi cred pe cuvânt' - a susţinut Iamandei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
Vrancea: 9 de cazuri de gripă nouă, confirmate Alte nouă cazuri de gripă nouă au fost confirmate, luni, de către DSP Vrancea.
Vrancea: Încă patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost identificate, joi, la nivelul judeţului Vrancea.
MS: 105 cazuri de gripă nouă confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 20 nov /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore au mai fost confirmate încă 105 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...