Cele mai citite
 


Maramureş: Încă un caz de gripă nouă în judeţ
joi, 19 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un alt caz de gripă nouă a fost confirmat, miercuri, în judeţul Maramureş, de către Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Bolnavul, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Baia Mare, se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul de Boli Infecţioase, iar membrii familiei acestuia, soţia şi un copil, sunt ţinuţi sub supraveghere medicală.

Acesta este al cincisprezecelea caz de îmbolnăvire cu gripa nouă înregistrat în Maramureş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Elevi suspectaţi de gripă nouă, după o excursie în Polonia Mai mulţi elevi de la Liceul de Artă şi de la Colegiul Naţional ''Vasile Lucaciu'' din Baia Mare, precum şi profesoara care i-a însoţit, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase cu suspiciune de gripă nouă, după ce s-au întors dintr-o excursie în Polonia.
Maramureş:Un nou caz de gripă nouă Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a fost confirmat, luni, un nou caz de gripă A/H1N1 la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.
Maramureş: Un deces provocat de virusul A/H1N1 Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.
Maramureş: Al cincilea suspect de gripă nouă din judeţ A cincea persoană din judeţ, suspectă de gripă nouă, a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase Baia Mare, după ce în prima parte a săptămânii, au fost confirmate patru cazuri îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 în localitatea Vişeu de Jos şi unul în municipiul Baia Mare.
Maramureş: Două tinere însărcinate, suspecte de gripă nouă Două tinere însărcinate au fost internate joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, fiind suspecte că ar fi contaminate cu virusul gripei pandemice.
Maramureş: Un nou caz de gripă A/H1N1 Un nou caz de gripă nouă la un bărbat de 34 de ani din municipiul Sighetu Marmaţiei a fost confirmat marţi, după ce cu o zi în urmă o femeie gravidă şi fiul ei de 4 ani, din comuna Săcălăşeni, au fost internaţi la Spitalul de Boli Contagioase din municipiul Baia Mare cu diagnostic identic.