Cele mai citite
 


Alba: Un elev de şcoală generală, diagnosticat cu gripă nouă
joi, 19 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încă un caz de gripă de tip nou a fost confirmat, miercuri, în Alba, la un elev de şcoală generală din Alba Iulia, fratele unui băiat diagnosticat, săptămâna trecută, cu infectare cu virusul AH1N1, potrivit directorului coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Mircea Lămurean.
Numărul cazurilor de gripă nouă înregistrate în Alba a ajuns astfel la 12, după ce, în cursul serii de marţi, au mai fost confirmate încă două îmbolnăviri, respectiv cel al unei eleve de liceu şi al unei studente care învaţă la Arad.

Potrivit lui Mircea Lămurean, cel mai recent caz de gripă nouă a fost confirmat la un elev de la Şcoala Generală 'Mihai Eminescu', al cărui frate, elev la Colegiul Naţional 'Horea, Cloşca şi Crişan', a fost diagnosticat în urmă cu câteva zile cu această boală. Fratele mai mic nu a mai fost la şcoală din momentul în care cel mare a fost confirmat cu gripă nouă.

Primele cazuri de infectare cu virusul AH1N1 au apărut în judeţul Alba la începutul săptămânii trecute, la membrii unei familii întoarse din Italia. Potrivit lui Mircea Lămurean, cele trei persoane s-au vindecat între timp.

Din cauza unui număr de şase cazuri de îmbolnăvire în rândul elevilor de la Colegiul 'Horea, Cloşca şi Crişan', cursurile şcolare au fost suspendate, iar celor peste 800 de elevi li s-a recomandat să stea la domiciliu timp de şapte zile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: O elevă şi o studentă, diagnosticate cu gripă nouă Numărul cazurilor de gripă nouă înregistrate în Alba a ajuns la 11, după ce, în cursul zilei de marţi, au fost confirmate încă două îmbolnăviri, respectiv cel al unei eleve de liceu şi al unei studente.
Alba: Cursuri suspendate la un colegiu din Alba Iulia Colegiul Naţional 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia îşi va suspenda cursurile până marţea viitoare, în urma confirmării a încă patru cazuri de gripă de tip nou, după ce, săptămâna trecută, au fost înregistrate primele două cazuri de infectare cu virusul AH1N1, a declarat, duminică, şeful Direcţiei...
Arad: Alte 17 cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad Alte 17 cazuri de gripă nouă au fost confirmate, joi, în localităţile arădene după efectuarea analizelor de către Institutul,, Cantacuzino'' din Bucureşti, numărul persoanelor îmbolnăvite cu virusul AH1N1 ajungând, astfel, la 26 în judeţ.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Alba: Cursuri suspendate la o clasă de liceu din Alba Iulia Cursurile?şcolare au fost suspendate, marţi, la una din clasele a IX-a ale Colegiul 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, după ce o elevă a fost diagnosticată cu gripă de tip nou.
Alba: Primele cazuri de gripă nouă din judeţ Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în cursul serii de luni, în judeţul Alba, la trei membri ai aceleaşi familii, întorşi recent din Italia, iar o elevă de clasa a IX-a este suspectă de contaminare cu virusul A/H1N1.