Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii recepţionează sesizările şi prin e-mail
marţi, 27 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ministerul Sănătăţii a decis să recepţioneze sesizările privind problemele din sănătate şi prin e-mail, la adresa cetedoare@ms.ro, precizează un comunicat remis marţi AGERPRES. (Sursa: Agerpres)

Hotărârea a fost luată în urma numărului mare de apeluri înregistrate la numărul gratuit 0800 800 885, care a determinat supraaglomerarea liniei telefonice şi imposibilitatea tehnică de preluare a tuturor apelurilor.

Acum, pacienţii şi medicii pot semnala problemele cu care se confruntă în sistemul medical şi prin e-mail, cele două instrumente funcţionând simultan.
Ministerul Sănătăţii îi asigură pe cei interesaţi că sistemul de înregistrare a problemelor funcţionează, deşi numărul mare de apeluri poate crea limitări tehnice în preluarea sesizărilor.
Instituţia îi încurajează pe cei care pot face uz de mijloace electronice să folosească adresa de e-mail cetedoare@ms.ro, pentru a permite utilizarea numărului verde mai ales de cei care nu au astfel de posibilităţi.
Cele două instrumente stau la dispoziţia pacienţilor, care pot sesiza probleme în asigurarea asistenţei medicale, precum şi a medicilor, care sunt încurajaţi să informeze ministerul cu privire la problemele întâlnite în exercitarea profesiei, precizează sursa citată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tel verde pentru sesizarea deficienţelor din sistemul de sănătate Ministrul Sănătăţii Publice, Ion Bazac, a anunţat, luni, lansarea unei linii telefonice gratuite, dedicată semnalării deficienţelor existente în sistemul de sănătate. (Sursa: Agerpres)
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.