Cele mai citite
 


Mehedinţi: Alte cazuri suspecte de îmbolnăvire cu A/H1N1
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din oraşul Vânju Mare sunt suspecte de îmbolnăvire cu virusul gripei noi A/H1N1, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul adjunct cu probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Marinică Stoian.
Potrivit acestuia, de la cele două fete, izolate la domiciliu, s-au recoltat probe şi s-au trimis la laboratorul Institutului Cantacuzino din Bucureşti pentru analiză, rezultate care se aşteaptă să confirme sau să infirme infectarea cu virusul gripei noi.
'În funcţie de acestea vom lua măsurile ce se impun la unitatea de învăţământ de unde provin. Ele vor fi tratate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin în cazul în care, într-adevăr, sunt identificate cu A/H1N1', a precizat Stoian.
În judeţul Mehedinţi în perioada iulie-noiembrie au fost suspecte de îmbolnăvire cu gripă nouă un număr de 20 de persoane, din care 11 au fost confirmate. Patru dintre bolnavi au fost trataţi în Spitalul de boli infecţioase din Craiova, iar ceilalţi la spitalul din Drobeta Turnu Severin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Cazurile suspecte de gripă nouă, neconfirmate Rezultatul analizelor medicale trimise joi de Institutul Cantacuzino din Bucureşti infirmă infectarea cu virusul A/H1N1 a celor două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Mehedinţi: Alte două cazuri de persoane infectate cu virusul A/H1N1 Drobeta Turnu Severin, 7 nov /Agerpres/ - Rezultatele medicale sosite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat, sâmbătă, alte două cazuri de persoane infestate cu virusul A/H1N1 în Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct pe probleme epidemiologice al Direcţiei...
Mehedinţi: Măsuri de prevenire a contaminării cu virusul A/H1N1 În unităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi au fost luate măsuri corespunzătoare de prevenire a extinderii virusului gripei A/H1N1 în cazul în care acesta va apărea la un bolnav, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mehedinţi: Medicamente pentru tratarea virusului A/H1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a repartizat Spitalului de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin medicamente necesare tratării persoanelor care vor fi depistate că au fost infestate cu virusul A/H1N1, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al instituţiei, Marinică Stoian.
Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 În judeţul Mehedinţi, a fost confirmat cel de-al cincisprezecelea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP), Marinică Stoian.