Cele mai citite
 


Brăila: Al 11-lea caz de gripă nouă confirmat în judeţ
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou caz de gripă nouă, al 11-lea înregistrat din luna mai şi până în prezent, a fost confirmat în judeţul Brăila, la un tânăr de 30 de ani, care locuieşte în mediul rural.
Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, tânărul este din satul Drobu, comuna Galbenu, şi a revenit în ţară în data de 8 noiembrie din Italia, călătorie în urma căreia a contactat virusul A/H1N1.
'Bărbatul a stat internat la Secţia de Boli Infecţioase de la Brăila, în perioada 11-15 noiembrie, i s-au luat probe şi s-au trimis la Bucureşti. Am primit confirmarea de la Institutul Cantacuzino că este suspect de gripă nouă. Niciunul dintre contacţii bărbatului nu a prezentat semne de boală', a declarat Andreia Gavrilescu.
Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la Brăila până în prezent se ridică la 11, precedentul fiind al unei studente în vârstă de 20 de ani, care a contactat virusul la Iaşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Au sosit peste 12.000 de doze de vaccin pandemic Peste 12.000 de doze de vaccin pandemic împotriva virusului A/H1N1 au sosit la Brăila, sub pază militară, de la Institutul Cantacuzino şi au fost depozitate la sediul Direcţiei de Sănătate Publică.
Brăila: Un pacient suspect de gripă nouă a refuzat internarea Un bărbat de 58 de ani din Brăila, care s-a întors de curând din Italia şi prezintă simptomatologia specifică gripei noi, a refuzat internarea la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Brăila.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
Iaşi: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 121 Alte trei persoane au fost diagnosticate luni cu virusul gripal A/H1N1, pe lângă cele confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 29 Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la nivelul judeţului Brăila a ajuns la 29, ultimul fiind cel al unui tânăr de 24 de ani, diagnosticat marţi cu virusul A/H1N1.
Braila: Al zecelea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al zecelea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la o studentă de 20 de ani.