Cele mai citite
 


Carte de vizita: Dr. Vlad Predescu, medic primar în Ortopedie și Traumatologie
luni, 15 iulie 2013   ::   7 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 

 

 

 

 

este o autoritate la nivel european in domeniul tratamentului artroscopic al leziunilor provocate de accidente sportive, al artroplastiei primare si de revizie de sold si genunchi, al chirurgiei genunchiului si al traumatologiei. 

 
Specializat in aceste domenii, el efectueaza cu succes anual: 
  • peste 250 artroscopii de genunchi 
  • cel putin 15 artroscopii de umar
  • între 75 si 100 artroplastii totale de sold si genunchi
  • minim 20 revizii de sold si genunchi 
  •  intre 40 si 50 reconstructii ligament incrucisat anterior (LIA)
  • cel putin 20 Hallux valgus (monturi)
  • peste 50 de osteosinteze fracturi membru inferior și  superior 
Dr. Vlad Predescu este in prezent seful Sectiei Ortopedie la Spitalul Euroclinic Bucuresti, medic Primar Ortoped la Spitalul de Urgenta “Sf.
Pantelimon” Bucuresti si Sef de Lucrari la Universitatea de Medicina "Carol Davila" Bucuresti.
 
Doctorul Predescu realizeaza intre 400 si 500 de interventii chirurgicale pe an, in special endoprotezarea genunchiului si a soldului, artroscopii, ligamentoplastii, revizia genunchiului si a soldului, chirurgia piciorului, traumatologia membrului inferior si superior, chirurgie artroscopica a genunchiului si a umarului, traumatologie sportiva.
 
Datorita experientei sale, Dr. Predescu a fost invitat ca speaker si moderator in cadrul unor cursuri internationale si locale, precum si in cadrul unor demonstratii de chirurgie live. Cursurile de chirurgie live s-au bucurat de un real succes acestea primind aprobarea Societatii Europene de Chirurgia Genunchiului.
 
Mai multe informatii pe www.chirurgortoped.ro

  

Notare
Comentarii
de Cojocaru Rodica
Am apelat pe 24 septembrie 2013 la Dl.dr.Predescu Vlad pentru o operatie de artroplastie de sold, pacient fiind mama mea in virsta de 87 de ani .Datorita nepriceperii unor medici din Pitesti care sustineau ca suferea de reumatism, a ajuns in scaunul cu rotile dupa citiva ani de tratament fapt pentru care am mers la dl.doctor Predescu unde a stabilit ca are fractura de sold.A supus-o operatiei la Spitalul Euroclinic Regina Maria Bucuresti si cu profesionalismul de inalta clasa ce il caracterizeaza a reusit ca in 7 saptamini mama sa mearga cu cadru f bine sa coboare scarile de la etajul doi si cel mai imbucurator a fost ca imediat dupa operatie nu a mai avut durerile cuimplite la sold.Acum este bine continuam programul de recuperare recomndat de dl doctor si peste o saptamina o sa mearga cu bastonul .Multumim si pe aceasta cale d-lui dr.Predescu pentru precizia si maiestria de care a dat dovada in executarea operatiei,amabilitatea si comportamentul ireprosabil al dinsului cu pacientul inainte si dupa operatie,raspunsul promt telefonic la intrebarile la distanta pentru recuperare,pentru suprvegherea cu grija a evolutiei postoperatorie din spital dind la aceasta virsta mamei o sansa la o viata normala.Va multumim din suflet pentru tot ce a-ti facut pentru noi si sa va dea dumnezeu sanatate multa sa puteti sa recuperati cit mai multi oameni bolnavi care au nevoie de dvs.Suntem fericiti toti din familie.MULTUMIM!

de Maria Ciobanu
Într-o viaţă de om treci prin multe ... necazuri, bucurii, fiindcă aşa este sortit oamenilor.
În tinereţe, în urma unui accident m-am îmbolnăvit de o boală urâtă şi neplăcută: epilepsie. Anii au trecut cu crize puternice şi cu multe căzături (pe stradă, în metrou, pe scări, acasă, etc). La început, nu am simţit nicio durere, dar cu timpul, după vreo 20 de ani de boală, s-a ivit un nou diagnostic: artroza anchilozantă bilaterală la şolduri şi genunchi. Nu mai puteam păşi normal, nu mai puteam să îndoi picioarele de la genunchi. Am urmat fel şi fel de tratamente până nu au mai dat niciun rezultat ... aveam dureri foarte mari.
În urma unui nou set de radiografii, medicul care mă trata mi-a dat o veste deloc încurajatoare: trebuia să-mi pun proteze sau ajungeam în scaun cu rotile. M-am dus la spital unde am întâlnit medicul cu mâini de aur şi o inimă pe măsură. Astfel, la 58 de ani am trei proteze puse (la şolduri şi la un genunchi). Mai am de protezat un genunchi. Mă simt foarte bine, nu mai am dureri, merg normal. Sunt un roboţel bătrân şi mulţumit.
Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să întâlnesc un medic excepţional şi sufleteşte şi profesional. Acum aştept cea de-a patra operaţie de protezare şi sunt sigură că o să îmi fie bine ca după fiecare operaţie avută. Ii mulțumesc din suflet domnului doctor Vlad Predescu.

de bianca marcu
Am avut ruptură de ligament încrucişat la genunchi şi ruptură parţială de menisc în urma unei căzături la ski. Dl. doctor Vlad Predescu m-a operat în februarie 2012, iar 6 luni mai târziu am reuşit să urc de la Bâlea Lac la Şaua Caprei. Nu e cel mai impresionant 'traseu' montan, dar pentru mine, care eram în cârje cu mai puţin de 6 luni înainte, a fost o mare victorie. La mai puţin de un an mergeam la ore avansate de cycling, la care merg de atunci săptămânal, iar în iunie 2013 am urcat pe Machu Picchu, în Peru, mai precis pe Huayna Picchu, muntele foarte abrupt care este situat lângă faimoasa fortăreaţă. Îi sunt foarte recunoscătoare dlui.doctor Predescu pentru că datorită lui pot din nou să alerg, să fac toate exerciţiile de la pilates sau să merg pe tocuri. Îl recomand cu încredere oricui are nevoie de o operaţie de LIA.

de Aura Damian
Dacă toţi medicii din România ar fi de calitatea acestui medic, am putea trăi fără griji şi am privi cu seninătate orice intervenţie chirurgicală.Tatăl meu în vârstă de 82 ani a fost operat de Dl DR. VLAD PREDESCU şi se simte minunat! Îi purtăm recunoştinţă veşnică şi îi mulţumim din suflet!

de Marian Stoe
În anul 1990 am suferit un accident de circulaţie în urma căruia am fost diagnosticat cu fractură de cotil stâng. În urma operaţiei la care am fost supus la Spitalul de Urgenţă Floreasca a rezultat şi o pareză de sciatic popliteu extern.
Pentru a înlătura acest handicat am făcut 2 neurolize în anii 1991 şi 1993 – fără rezultat.
La vremea aceea am făcut toate demersurile pentru a recăpăta funcţiile nervului sciatic afectat (confecţionarea unor orteze metalice adaptate la încălţăminte) care nu m-au satisfăcut. Apoi m-am axat pe îndeplinirea sarcinilor profesionale curente, care datorită specificului mobil al activităţii m-au îndepărtat de vindecarea grabnică şi totală dorită.
Pe parcurs, problema articulaţiei bazinului stâng s-a accentuat, în sensul că s-a redus considerabil, motiv pentru care deplasarea mea devenise aproape imposibilă.
Am meditat îndelung şi cu sprijinul moral, afectiv şi de viaţă al familiei (mai ales la soţiei) am luat decizia de a efectua operaţia de protezare a şoldului.
Timp de un an am ţinut un regim de viaţă strict în urma căruia analizele mele se aflau în limite normale pentru o astfel de intervenţie.
Ultima problemă a fost cea referitoare la unde şi când să mă operez.
Am mers la foarte multe unităţi spitaliceşti de profil din Bucureşti, dar, în final, m-am hotărât “să merg pe mâna” domnului doctor Vlad Predescu de la Spitalul Sf. Pantelimon care mi-a demonstrat mult profesionalism, pricepere, siguranţă şi încredere în ceea ce avea de făcut.
Intervenţia a decurs normal în condiţii optime de grijă deosebită, toată echipa angajată depunând eforturi pentru reuşita operaţiei. Întrucât prin afecţiunile existente mă încadram într-o categorie de risc crescut, medicul anestezist a dovedit un profesionalism de respectat.
Apreciez în mod deosebit tot actul medical şi serviciile prestate de personalul spitalului, care m-au ajutat să reintru în circuitul normal în scurt timp.
După operaţie mă simt foarte bine, pot să circul, să înot, să fac gimnastică, să trăiesc efectiv.
Recomand tuturor celor care au problemele pe care le-am avut eu să facă acest demers pentru că îmi dau seama că este foarte greu pentru ei, dar numai după ce rezolvă problema de greutate şi echilibrul de sănătate. Pentru această operaţie am slăbit de la 104 Kg la 84 kg.
Referitor la domnul doctor Predescu, nu vreau să-l flatez, am mai facut anterior aprecieri, dar ceea ce vreau să vă spun neapărat despre domnia sa este că lucrează ca un mare specialist.
Vă mulţumesc pentru atenţie şi vă încurajez să scăpaţi de această povară a vieţii, dobândită sau ereditară.
Cu stimă, Marian Stroe
Un fost suferind care nu a sperat în zadar.

de mihai
Superficialitate incredibila la consultatie. Nu a stiut cum sa scape mai repede de mine, pentru ca programarile erau deja in intarziere (pacientii intra la 15 min).
M-a consultat 1 minut, declarandu-ma clinic sanatos, desi am o discopatie L2, lordoza, dureri si cracmente in genunchi. Nu mi-a examinat coloana, supanad ca nu exista un remeduiu pentru sciatica. Pretul consultatiei 250 lei.

de Antonia
Un om disperat dupa bani e praf profesional, cheama oameni amarati in privat si le promite minuni.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Operaţie ortopedică, în premieră naţională, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Pentru prima dată în România, chirurgul Radu Sorin Fleacă de la Secţia Clinică Ortopedie Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu (SCJUS) a realizat o operaţie de desprindere şi refixare a labrumului articular (un inel fibros de la periferia articulaţiei, care are rol în stabilizarea...
Secţia de ortopedie de la "Carol Davila" realizează anual 300 de intervenţii de transplant Aproximativ 300 de intervenţii chirurgicale de transplant, incluzând proceduri de recoltare şi transplantare de os şi ţesuturi, implanturi de structuri artificiale şi autotransplant, se realizează anual în Secţia Clinică Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr...
Premieră în chirurgia toracică din România, realizată la Spitalul Militar Central Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" anunţă realizarea pe 31 martie în Secţia Chirurgie Toracică, în premieră pentru sistemul medical din România, a unei intervenţii chirurgicale de rezecţie a unui segment tumoral mare folosind un nou dispozitiv medical care asigură reducerea...
Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat în Capitală Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat miercuri în Bucureşti de MedLife.
Suceava: Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean acreditată pentru prelevarea de ţesut osos şi ligamentar Secţia de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava a fost acreditată în acest an, de Agenţia Naţională de Transplant să efectueze prelevare de ţesut osos şi ligamentar, dar să şi utilizeze grefă osteo-ligamentară, a declarat presei şeful acestei secţii, medicul...
Medic din Braşov, trimis în judecată pentru luare de mită Marius Nica, medic primar - specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.