Cele mai citite
 


Reţeaua Info-Sănătate lansează Divizia de Direct Marketing Medical
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reţeaua Info-Sănătate îşi extinde activitatea, începând cu luna noiembrie, prin înfiinţarea Diviziei de Direct Marketing Medical, informează un comunicat al portalului www.info-sanatate.ro.
În calitate de lider de piaţă la comunicarea în spitale şi clinici medicale private, Reţeaua Info-Sănătate este prezentă în peste 300 de spitale şi clinici private, din 67 de oraşe din România, cu puncte de informare şi panouri de afişaj amplasate în sălile de aşteptare ale spitalelor şi clinicilor.

Divizia de Marketing Medical oferă două categorii de servicii: Sampling către medici şi Direct mailing către medici.

Samplingul se efectuează către medicii din spitalele şi clinicile membre ale Reţelei Info-Sănătate, prin reprezentanţii Info-Sănătate.

Serviciul de Direct mailing constă în expediţia de flyere, cataloage sau mostre de produse, împreună cu Ziarul Info-Sănătate, către medicii din anumite specialităţi medicale (de exemplu medici de familie, endocrinologi, oncologi) sau segmentat, către medicii din spitale ori către cei din clinicile private.

Direct mailingul poate fi realizat şi către întreaga comunitate medicală din România, prin inserarea cataloagelor sau a mostrelor în întreg tirajul Ziarului Info-Sănătate, care are 30.000 de exemplare.

'Încă de la lansarea din februarie 2009, Ziarul Info-Sănătate a fost bine primit de comunitatea medicală din România şi de companiile cu care lucrăm, în special din zonele pharma şi alimentare. Prin serviciile de sampling şi direct mailing am decis să oferim acestor companii şi posibilitatea de comunica direct cu medicii, în măsura în care companiile oferă produse şi servicii care pot fi utile medicilor', a declarat Ovidiu Brazdău, Managing Partner al Reţelei Info-Sănătate.

Reţeaua Info-Sănătate este o reţea neconvenţională de distribuţie presă şi materiale informative gratuite în spitalele şi centrele de sănătate din România, lansată în luna mai 2007.

Produsele şi serviciile Reţelei Info-Sănătate sunt destinate pacienţilor, medicilor şi companiilor pharma sau din domeniul sănătăţii:
www.info-sanatate.ro este cel mai complex portal de sănătate din România.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Studiul TIOSPIR TM confirma importanta SPIRIVA in calitate de lider mondial in tratamentul de intretinere a bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) Unul dintre cele mai mari studii pentru BPOC efectuate până în prezent confirmă profilul comparabil de siguranță și eficacitate al SPIRIVAÒ RespimatÒ 2,5 µg (2 pufuri administrate o dată pe zi)[1] și al SPIRIVAÒ HandiHalerÒ18 µg[i]
Safrina București: informație medicală de interes, invitați de calitate, eleganță și interactivitate Peste 150 de persoane din domenii precum cel bancar, asigurări, industria farmaceutică, au ales să facă parte din familia Safrinei, o comunitate a femeilor puternice, moderne, informate și dedicate unui stil de viață sănătos.
Îngrijirea paliativă prin medicul de familie- o soluție testată de HOSPICE Casa Speranței, cu sprijin elvețian, poate duce la degrevarea îngrijirii spitalicești și o calitate mai bună a vieții pentru bolnavii cu cancer din România La finalul unui proiect-pilot cu finanțare din partea Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, cu o durata de trei ani de zile, în care au fost instruiți 168 de medici, dintre care 26 au acordat îngrijiri paliative de bază unui număr de 125 de bolnavi cu cancer din patru județe, HOSPICE...
Aproape 150 de bolnavi de cancer au beneficiat de îngrijiri paliative de bază printr-un proiect cu sprijin financiar elveţian Aproape 150 de bolnavi de cancer au beneficiat de îngrijiri paliative de bază, iar circa 170 de medici de familie au fost instruiţi în domeniu, printr-un proiect cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei, care se încheie la sfârşitul lunii aprilie, a afirmat conf. dr. Daniela Moşoiu.
DESTINAŢIE: ROMÂNIA/SC Antibiotice SA - una dintre cele mai apreciate fabrici ieşene pe plan naţional şi internaţional Una dintre cele mai prolifice şi mai apreciate întreprinderi ieşene pe plan naţional şi internaţional este fabrica de medicamente SC Antibiotice SA.
CryoSave, lider european in domeniul celulelor stem lanseaza in Romania, noul kit de recoltare NATALITY Stocarea celulelor stem recoltate din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului este o procedura din ce in ce mai utilizata. Aceasta oportunitate nu este valoroasa numai pentru copil insusi, dar creste si posibilitatea de a trata un membru al familiei care ar avea nevoie de...