Cele mai citite
 


Maramureş: Elevi suspectaţi de gripă nouă, după o excursie în Polonia
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi elevi de la Liceul de Artă şi de la Colegiul Naţional ''Vasile Lucaciu'' din Baia Mare, precum şi profesoara care i-a însoţit, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase cu suspiciune de gripă nouă, după ce s-au întors dintr-o excursie în Polonia.
Aceştia prezentau simptome similare infectării cu virusul A/H1N1, dar investigaţiile medicale au stabilit că e vorba de o simplă gripă sezonieră.

Directorul adjunct al Liceului de Artă Baia Mare, Radu Mandache, a declarat că i-a primit pe elevi din nou la cursuri, abia după ce au venit cu adeverinţe de la doctor care să certifice că nu sunt infectaţi cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Un deces provocat de virusul A/H1N1 Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.
Maramureş: Al cincilea suspect de gripă nouă din judeţ A cincea persoană din judeţ, suspectă de gripă nouă, a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase Baia Mare, după ce în prima parte a săptămânii, au fost confirmate patru cazuri îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 în localitatea Vişeu de Jos şi unul în municipiul Baia Mare.
Maramureş:Un nou caz de gripă nouă Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a fost confirmat, luni, un nou caz de gripă A/H1N1 la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.
Maramureş: Încă un caz de gripă nouă în judeţ Un alt caz de gripă nouă a fost confirmat, miercuri, în judeţul Maramureş, de către Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Maramureş: Un nou caz de gripă A/H1N1 Un nou caz de gripă nouă la un bărbat de 34 de ani din municipiul Sighetu Marmaţiei a fost confirmat marţi, după ce cu o zi în urmă o femeie gravidă şi fiul ei de 4 ani, din comuna Săcălăşeni, au fost internaţi la Spitalul de Boli Contagioase din municipiul Baia Mare cu diagnostic identic.
Maramureş: Virusul A/H1N1, confirmat la o femeie gravidă În urma determinărilor de laborator efectuate de specialiştii Institutului Cantacuzino din Bucureşti s-a confirmat diagnosticul de gripă A/H1N1 la o femeie gravidă în vârstă de 31 de ani din localitatea Petrova, judeţul Maramureş, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.