Cele mai citite
 


Botoşani: Gripa nouă afectează bugetul Spitalului Judeţean 'Mavromati'
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Datoriile Spitalului Judeţean 'Mavromati' din Botoşani au crescut, în utlima lună, cu cel puţin 500.000 de lei, după apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu noua formă de gripă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, directorul unităţii, medicul Cornel Enache.
Potrivit acestuia, debitele spitalului către furnizori au ajuns, în noiembrie, la nouă milioane de lei, în condiţiile în care, în octombrie, acestea erau de 8,5 milioane de lei.

Enache susţine că în Secţia de boli infecţioase a spitalului au fost internaţi în ultimele săptămâni aproximativ 500 de bolnavi, iar costurile de cazare, masă şi tratament ale acestora au crescut considerabil.

'Am primit un supliment de bani de la Casa de Asigurări de Sănătate pentru medicamente, pentru Secţia de contagioase. Acolo e urgenţa numărul unu', a menţionat Enache.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Îmbolnăviri cu gripă nouă la penitenciar Botoşani, 29 dec /Agerpres/ - Doi deţinuţi şi un gardian de la Penitenciarul Botoşani au contractat virusul AH1N1, iar alte zece sunt suspectate de îmbolnăvire cu noua formă de gripă, a anunţat, marţi, epidemiologul şef al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Ecaterina Chihaia.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, refuzat de Casa de Asigurări la decontarea a 4,7 milioane de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani va trebui să acopere din bugetul propriu costurile de internare a peste 4.000 de pacienţi, după ce unitatea medicală a depăşit plafonul maxim de internări contractat, în 2011, cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri,...
Botoşani: Doi membri ai familiei unui bărbat mort săptămâna trecută, confirmaţi cu A/H1N1 Doi membri ai familiei unui bărbat care a murit în urmă cu o săptămână au fost confirmaţi ca fiind bolnavi cu gripă nouă, potrivit directorului adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Gheorghe Apetroaie.
Botoşani: A fost inaugurat noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean Mavromati Noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani a fost inaugurat vineri, în prezenţa autorităţilor, dar şi a unor medici de la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.
Botoşani: Medic de familie verificat de Casa de Asigurări după ce a anunţat că îşi vinde cabinetul şi pacienţii Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate din Botoşani a declanşat o anchetă pentru a verifica activitatea unui medic de familie care a postat un anunţ pe un site de specialitate prin care îşi anunţă intenţia de a vinde cabinetul medical, inclusiv pacienţii asiguraţi aflaţi pe lista sa.
Botoşani: Medic de familie sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate pentru nerespectarea programului de lucru Un medic de familie din judeţul Botoşani a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru că nu şi-a respectat programul de lucru.