Cele mai citite
 


Botoşani: O femeie însărcinată, printre bolnavii de gripă nouă
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie însărcinată din satul Cucuretini, comuna Durneşti, din judeţul Botoşani a fost diagnosticată ca fiind bolnavă cu noua formă de gripă. Boala femeii a fost confirmată, joi, de Institutul Cantacuzino, ea aflându-se pe lista celor patru persoane care au contactat virusul AH1N1.
Alături de aceasta, virusul a fost transmis şi unei infirmiere de la Spitalul de recuperare 'Sfântul Gheorghe' din municipiul Botoşani, precum şi altor două femei cu vârsta cuprinsă între 24 şi 38 de ani.

Numărul persoanelor care s-au îmbolnăvit cu noua formă de gripă a ajuns, în judeţul Botoşani, la 98.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Primele şase cazuri de gripă nouă, confirmate Primele şase cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă au fost confirmate, miercuri seară, la Botoşani. Potrivit directorului adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), medicul Gheorghe Apetroaie, este vorba de trei adulţi şi trei elevi - doi de 14 ani şi unul de 18 - pentru care Institutul 'Cantacuzino'...
Botoşani: Îmbolnăviri cu gripă nouă la penitenciar Botoşani, 29 dec /Agerpres/ - Doi deţinuţi şi un gardian de la Penitenciarul Botoşani au contractat virusul AH1N1, iar alte zece sunt suspectate de îmbolnăvire cu noua formă de gripă, a anunţat, marţi, epidemiologul şef al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Ecaterina Chihaia.
Botoşani: Autorităţiile sanitare cer suspendarea unui schimb de experienţă cu copii Autorităţile sanitare din judeţul Botoşani au cerut, joi, conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) suspendarea şi reprogramarea unui schimb de experienţă internaţional care urma să aibă loc între 9 şi 13 noiembrie, la Botoşani.
Vrancea: Nu s-a confirmat suspiciunea de gripă nouă Testele realizate la Institutul ''Cantacuzino'' sunt negative pentru cei doi vrânceni suspectaţi că s-ar fi infestat cu virusul AH1N1, după ce au intrat în contact cu un cetăţean diagnosticat cu gripă nouă.
Botoşani: Gripa nouă afectează bugetul Spitalului Judeţean 'Mavromati' Datoriile Spitalului Judeţean 'Mavromati' din Botoşani au crescut, în utlima lună, cu cel puţin 500.000 de lei, după apariţia cazurilor de îmbolnăvire cu noua formă de gripă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, directorul unităţii, medicul Cornel Enache.
Arad: Alte 17 cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad Alte 17 cazuri de gripă nouă au fost confirmate, joi, în localităţile arădene după efectuarea analizelor de către Institutul,, Cantacuzino'' din Bucureşti, numărul persoanelor îmbolnăvite cu virusul AH1N1 ajungând, astfel, la 26 în judeţ.