Cele mai citite
 


Donaţie pentru Spitalul Filantropia din Craiova
marţi, 27 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Compania britanică Silverdell a donat 10.000 de lire sterline Spitalului Filantropia din Craiova pentru secţia de pediatrie care va achiziţiona un analizor de biochimie şi un coagulometru. (Sursa: Agerpres)

Donaţia a fost făcută, marţi, de către Jeremy Miles, group managing director la Silverdell, care a venit la spital cu un cec de 10.000 de lire sterline în format mamut, pe care l-a predat conducerii unităţii medicale, reprezentată de managerul Mihai Coman şi de directorul medical Doina Cârstea.

“Ne face plăcere să contribuim cu această sumă în folosul comunităţii din Craiova”, a spus Jeremy Miles.
Potrivit directorului Spitalului Filantropia, Mihai Coman, banii vor fi folosiţi pentru achiziţia de echipamente medicale pentru secţia de pediatrie. “Banii donaţi de către firma Silverdell vor ajunge la secţia de pediatrie, pentru care vom achiziţiona un analizor de biochimie şi un coagulometru. Analizorul pe care îl aveam e vechi de zece ani şi ne face numai probleme”, a explicat el.
Viceprimarul Craiovei, Nicuşor Sas, care a reprezentat autorităţile locale la acest eveniment, a înmânat britanicilor de la Silverdell o diplomă de onoare din partea Primăriei Craiova.
Compania Silverdell, fondată în urmă cu 25 de ani, este specializată în decontaminări de azbest şi a devenit lider în domeniu în Marea Britanie. În Craiova, compania a lucrat pentru fabrica Ford. AGERPRES/(Maria Mitrică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Greva la Spitalul 'Filantropia' din Craiova Aproape 150 de medici, asistenţi, infirmiere de la Spitalul Municipal 'Filantropia' din Craiova au declanşat, miercuri, la prânz, o grevă voluntară în semn de protest faţă de reducerea salariilor cu 25% şi de tăierea sporurilor de la anatomopatologie şi a celor de urgenţă.
Dragnea: Craiova va fi unul dintre cele mai frumoase, importante şi puternice oraşe Municipiul Craiova va deveni în următorii ani unul dintre cele mai importante oraşe din ţară, un pol de dezvoltare în zona de sud a României, a apreciat ministrului Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, care joi a vizitat centrul istoric al Craiovei, zonă în care au fost investiţi peste 11 milioane de...
Dolj: CL Craiova a votat darea în administrarea Spitalului Municipal "Filantropia" a imobilului în care a funcţionat sediul DNA Craiova, 8 ian /Agerpres/ - Consiliul Local Craiova a votat, în şedinţa extraordinară de vineri, darea în administrarea Spitalului Clinic Municipal 'Filantropia' a imobilului în care a funcţionat sediul DNA din localitate.
Managerul SJU Craiova:Viaţa pacienţilor din secţiile a căror activitate a fost suspendată nu este pusă în pericol Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, dr.Bogdan Fănuţă, a declarat, vineri, că sunt în siguranţă pacienţii care nu pot fi externaţi din cele trei secţii pentru care DSP Dolj a dispus suspendarea activităţii, viaţa acestora nefiind pusă în pericol de bacteria Clostridium difficile.
Conducerea UMF Craiova: Cazul prodecanului Facultăţii de Farmacie acuzat de luare de mită - o situaţie fără precedent Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Craiova caracterizează cazul prodecanului Facultăţii de Farmacie a universităţii, prof.dr. Florin Gorunescu, reţinut pentru luare de mită, drept 'o situaţie fără precedent pentru învăţământul medico-farmaceutic superior craiovean'.
Dolj: CL Craiova a suplimentat bugetele pentru învăţământ şi sănătate cu aproape 4,4 milioane lei Consiliul Local Craiova a votat în şedinţa de joi suplimentarea bugetelor pentru şcoli şi spitale cu suma de 4,390 milioane lei.