Cele mai citite
 


Comercializare de medicamente fără autorizaţie specială
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din Cluj-Napoca, în vârstă de 35 de ani, este cercetat în stare de libertate de Serviciul de Investigare a Fraudelor - sector 5 Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunii de comercializare de medicamente fără a deţine autorizaţia specială eliberată de Ministerul Sănătăţii.
Potrivit Serviciului Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Capitalei, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - sector 5 şi colegi din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj au efectuat, pe 18 noiembrie, o percheziţie la domiciliul celui în cauză, fiind descoperite peste 1.000 de comprimate de medicamente pentru disfuncţii sexuale şi mandate poştale utilizate pentru expedierea acestora, în valoare de aproximativ 50.000 lei.

Totodată, de la faţa locului au mai fost ridicate un laptop folosit pentru postarea anunţurilor şi primirea comenzilor, precum şi o serie de înscrisuri ce dovedesc activitatea ilegală a celui în cauză.

Cercetările au relevat că, în perioada august - septembrie 2009, au fost efectuate două cumpărări de astfel de produse, în urma cărora s-a reuşit identificarea adresei de unde erau postate anunţurile respective, stabilindu-se că cei în cauză primeau comenzi din toată ţara şi le onorau prin metoda livrării prin colet poştal.

Tot în luna august, a început urmărirea penală împotriva bărbatului din Cluj-Napoca, pentru infracţiunea menţionată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Ministerul Sănătăţii lansează un program de screening prenatal Directorul Institutului Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului Bucureşti, Nicolae Suciu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că Ministerul Sănătăţii va lansa la 1 iulie un screening prenatal pentru luarea în evidenţă a gravidelor şi pentru a fi identificate grupurile...
Cluj: Medic cercetat pentru foloase necuvenite Un medic clujean este cercetat în stare de libertate după ce a primit bani de la aparţinătorii unui pacient minor.
Ministerul Sănătăţii a formulat un răspuns în cazul bebeluşului care nu a putut fi operat la Cluj, iar ulterior a murit Ministerul Sănătăţii confirmă punctul de vedere exprimat de conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă în cazul fetiţei care a murit la începutul lunii iulie după ce medicului care ar fi trebuit să o opereze nu i s-a permis să facă această intervenţie deoarece nu avea titlul de specialist în chirurgie...
Cluj: Medicii cer înfiinţarea unei baze de date pentru bolnavii cu artrite şi reumatism Specialiştii reumatologi consideră că Ministerul Sănătăţii ar trebui să se implice mai mult în susţinerea proiectelor pentru bolnavii de reumatism şi să fie înfiinţată o bază de date sub forma unor registre naţionale pentru bolnavii de poliartrită şi de boli asociate reumatismului, boli care în multe...
Dragnea: Ministerul Sănătăţii nu a fost în stare să prezinte studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Bacău, că "Ministerul Sănătăţii nu a fost în stare să prezinte studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, Cluj Napoca, Iaşi şi Craiova, ale căror proiecte fuseseră avizate pentru realizare în timpul mandatului guvernului anterior".