Cele mai citite
 


Maramureş: Conducerea CJ atenţionată să achiziţioneze doze de vaccin împotriva gripei noi
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele comisiei de sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Ciocan a atras atenţia, joi, autorităţilor judeţene că este nevoie să achiziţioneze doze de vaccin împotriva gripei noi, pentru angajaţii din aparatul propriu dar şi pentru salariaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
El susţine că este nevoie ca personalul aparatului propriu al instituţiei să fie protejat împotriva gripei noi. Ciocan a recomandat conducerii CJ Maramureş să achiziţioneze dozele de vaccin necesare contra îmbolnăvirii cu virusul AH1N1.

Mircea Ciocan spune că este vorba despre peste 200 de salariaţi ai CJ care ar urma să fie vaccinaţi, în baza deciziei care prevede obligativitatea autorităţilor publice locale de a lua măsuri de prevenţie împotriva îmbolnăvirii cu gripa porcină.

Totodată, consilierul judeţean le-a pus în vedere autorităţilor că la fel trebuie să procedeze şi în cazul angajaţilor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Doar jumătate din dozele de vaccin împotriva gripei noi au fost întrebuinţate Buzău, 25 ian /Agerpres/ - În judeţ, 2.107 persoane s-au vaccinat împotriva gripei AH1N1, autorităţile având la dispoziţie 30.000 de doze de vaccin, transmite corespondentul AGERPRES.
Timişul primeşte 65.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Timiş va primi, duminică, 65.000 de doze de vaccin pandemic utilizat împotriva gripei noi, transmite corespondentul AGERPRES.
Botoşani: Stocul de vaccin antigripal a fost epuizat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Botoşani a epuizat toate cele 32.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi, a declarat epidemiologul şef al DSP, Ecaterina Chihaia.
Giurgiu: Dozele de vaccin împotriva gripei noi, suplimentate Autoritatea de Sănătate Publică Giurgiu a solicitat suplimentarea cu 10.000 a dozelor de vaccin contra gripei noi, pentru că rămăsese fără stocuri din cauza numărului mare de solicitări de imunizare.
Olt: Suplimentare a dozelor de vaccin împotriva gripei noi Direcţia de Sănătate Publică Olt va primi marţi seara 10.000 de doze de vaccin antigripal după ce întreaga cantitate de vaccin împotriva gripei noi distribuită în judeţul Olt a fost epuizată.
Bistriţa-Năsăud: Alte 10.000 de vaccinuri anti A/H1N1, solicitate Alte 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi vor fi aduse în judeţul Bistriţa-Năsăud în cursul serii de marţi, la solicitarea Autorităţii de Sănătate Publică (ASP), urmând ca de miercuri să înceapă vaccinarea populaţiei în cele patru centre deschise în oraşele Bistriţa, Năsăud şi Beclean.