Cele mai citite
 


Turcia donează Kosovo 5.000 de doze de vaccin antigripal
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul Turciei a donat Kosovo 5.000 de doze de vaccin împotriva gripei A(H1N1), a anunţat joi, la Priştina, ministrul interimar al sănătăţii, Alus Gasi, citat de Tanjug.
Acesta a precizat că dozele urmau să sosească în Kosovo chiar în cursul zilei de joi.

Primul transport de vaccinuri donate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii /OMS/ este aşteptat la începutul lunii decembrie.

Potrivit bilanţului Ministerului Sănătăţii, 68 de persoane au fost infectate cu virusul gripei noi în Kosovo, iar una a decedat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Israelul va transfera în Fâşia Gaza peste 30.000 doze de vaccin antigripal Autorităţile israeliene vor transfera în Fâşia Gaza cel puţin 30.000 de doze de vaccin împotriva gripei H1N1, după ce şase persoane au decedat din cauza gripei noi, în ultimele cinci zile, a indicat joi un responsabil israelian, citat de AFP.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
MS: 500.000 de doze de vaccin antigripal în sezonul 2015-2016; aproximativ 80.000 de persoane vaccinate de la demararea campaniei Aproximativ 80.000 de persoane au fost vaccinate în primele două săptămâni de la demararea campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii împotriva gripei de sezon, informează un comunicat al MS transmis joi AGERPRES.
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Hunedoara: Peste 6.600 de doze de vaccin antigripal vor completa necesarul pentru imunizarea populaţiei Peste 6.600 de doze de vaccin antigripal vor fi puse la dispoziţia medicilor de familie din judeţul Hunedoara, începând de luni, pentru a completa necesarul de vaccinuri din campania de imunizare împotriva gripei, începută din această săptămână, pentru populaţia din grupele de risc.
Germania îşi va incinera stocurile de vaccin antigripal pentru H1N1 Germania va incinera în jur de 16 milioane de doze de vaccin antigripal pentru H1N1 neutilizate, au anunţat autorităţile regionale miercuri, în contextul în care s-au cheltuit circa 230 de milioane de euro pentru a face faţă pandemiei anunţate, relatează AFP.