Cele mai citite
 


Hotelul Sinaia revine pe piaţa turistică
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Hotelul Sinaia a revenit pe piaţa turistică la capacitate maximă, urmând întreaga procedură de dezinfecţie după depistarea unor turişti diagnosticaţi cu virusul gripei noi, informează un comunicat de presă al unităţii hoteliere.
Deşi au trecut trei săptămâni de la depistarea unor turişti cu virusul gripei noi la Hotel Sinaia, din oraşul cu acelaşi nume, managerii acestei unităţi turistice informează că nu au suferit internări medicale niciun salariat al hotelului sau turist.

Conform comunicatului, Hotelul Sinaia a urmat întreaga procedură de dezinfecţie şi a revenit pe piaţa turistică la capacitate maximă, investind foarte mult în a-şi recâştiga imaginea. Situat intr-o zona montana cu peisaje de excepţie, hotelul Sinaia din staţiunea turistica cu acelaşi nume, are şi pentru acest sfârşit de an oferte speciale de sărbători.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.
Botoşani: Măsuri de dezinfecţie la Spitalul Judeţean după decesul unui bărbat suspectat de gripă porcină Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus un set de măsuri necesare dezinfecţiei saloanelor în care a fost internat un pacient asupra căruia plana suspiciunea contactării virusului gripei porcine, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, medicul Ştefan Bercea.
Argeş: Toate spitalele au stocuri de materiale de dezinfecţie şi sterilizare pentru cel puţin două săptămâni Toate spitalele din judeţul Argeş au stocuri de materiale de dezinfecţie şi sterilizare pentru cel puţin două săptămâni, a anunţat marţi prefectul Cristian Soare.
Dolj:Secţii ale Spitalului Judeţean, închise temporar de DSP din cauza unei infecţii nozocomiale Craiova, 7 oct /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică Dolj a dispus suspendarea temporară a trei secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru igienizare şi dezinfecţie finală, în urma unei anchete epidemiologice efectuate după ce spitalul a raportat pentru luna septembrie mai multe...
Circa 300 de turişti de pe un vapor de lux s-au îmbolnăvit de gastro-enterită O călătorie de zece zile pe Marea Baltică la bordul unui vapor de lux, plecat din Southampton (sudul Angliei), s-a transformat într-un coşmar din cauza unei epidemii de gastro-enterită care a afectat circa 300 de pasageri, potrivit unor martori citaţi de AFP.
Suceava: Grădiniţă închisă pentru dezinfecţie, după diagnosticarea unui copil cu meningită Grădiniţa cu program prelungit 'Aşchiuţă' din municipiul Suceava a fost închisă pentru două zile în vederea dezinfecţiei, după ce un copil care frecventa unitatea s-a îmbolnăvit de meningită acută virală, a declarat presei, joi, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu.