Cele mai citite
 


Vrancea: Încă patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost identificate, joi, la nivelul judeţului Vrancea.
Specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea au comunicat că este vorba de doi elevi care învaţă la Colegiul Tehnic 'Valeriu D. Cotea', Focşani, un elev de la Liceul nr. 2 şi un tânăr în vârstă de 22 ani.

Alte patru cazuri de gripă nouă fuseseră anunţate miercuri, trei dintre acestea fiind înregistrate tot la Colegiul Tehnic 'Valeriu D. Cotea', care a fost închis, joi, pentru dezinfecţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
Harghita: Încă două eleve, bolnave de gripă nouă Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost depistate, luni, în judeţul Harghita, numărul cazurilor ajungând la 23.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...
Galaţi: Încă patru cazuri de gripă nouă Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Moise, a anunţat, vineri, confirmarea de către Centrul de referinţă pentru gripa nouă a patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la Galaţi.
Tulcea: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a început, luni, vaccinarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, în condiţiile în care în ultimele trei zile au fost confirmate încă şase cazuri de gripă nouă.