Cele mai citite
 


(Corespondenţă Agerpres) Masca antigripală - ustensilă pentru jefuirea băncilor, la Chişinău
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Chişinău, 20 nov - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Filiala unei bănci din Chişinău a fost jefuită joi după amiază de un bărbat care purta mască antigripală.
Potrivit poliţiei, atacatorul, de circa 20-25 de ani, avea asupra sa un pistol, existând şi probabilitatea să fi fost o armă-jucărie. El a intrat în bancă şi, ameninţând casieriţa şi paza filialei, a furat 13 mii de lei (circa 1,2 mii de dolari).

Se pare că jefuitorul a ales masca antigripală pentru a-şi ascunde faţa, în contextul în care tot mai multe persoane la Chişinău poartă astfel de măşti, pentru a se proteja de gripa A(H1N1).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Primele cazuri de gripă A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 25 ian - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Medicii din Republica Moldova au depistat primele două cazuri de gripă A(H1N1) din această iarnă, inclusiv la un copil de patru ani.
(Corespondenţă) Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 2 feb - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Gripa de tipul A (H1N1) a cauzat primul deces în această iarnă din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani a decedat vineri la spitalul din Floreşti (Nord-Est).
(Corespondenţă) La Chişinău a fost inaugurată prima bancă de ţesuturi umane Chişinău, 28 mar - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Prima Bancă de Ţesuturi Umane a fost inaugurată joi în Republica Moldova şi va funcţiona în Spitalul Clinic Traumatologie şi Ortopedie din Chişinău.
Al doilea caz de deces de gripa A(H1N1) în Republica Moldova Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu gripă de tipul A(H1N1), a murit în după-amiaza zilei de duminică la Spitalul Clinic Republican (SCR) din Chişinău.
(Corespondenţă) R.Moldova: Numărul bolnavilor de gripa A (H1N1), în creştere Numărul bolnavilor de gripă sezonieră cu virusul A (H1N1) este în creştere, dar situaţia este sub control. Ministerul Sănătăţii dă asigurări că Republica Moldova nu este ameninţată de o epidemie, scrie marţi Jurnal de Chişinău.
Încă 350.000 doze de vaccin împotriva gripei A (H1N1) au ajuns din România la Chişinău România a transmis Republicii Moldova încă 350.000 de doze de vaccin împotriva gripei A (H1N1) din lotul total de 500.000 acordat Republicii Moldova.