Cele mai citite
 


Vâlcea: Şcoală închisă din cauza a două cazuri de gripă nouă
duminică, 22 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şcoala generală din comuna vâlceană Muereasca a fost închisă temporar din cauza a două cazuri de gripă nouă descoperite la elevi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Ion Mihail, de la DSP Vâlcea.
'Doi elevi au fost diagnosticaţi cu această gripă. S-au luat măsurile de rigoare. Iniţial, clasa lor a fost închisă, dar pentru câteva zile şcoala îşi va întrerupe cursurile. În rest, în Vâlcea, încă cinci cazuri au fost depistate în ultimele zile. Au fost internaţi la Râmnic, la Spitalul Judeţean, la secţia de contagioase şi sunt sub tratament' - a precizat dr. Mihail.
Potrivit DSP, până acum, în judeţul Vâlcea au fost diagnosticate 13 cazuri de gripă cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
Alte 13 cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Arad Arad, 29 nov /Agerpres/- Alte 13 cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Arad, totalul persoanelor contaminate cu cu virusul A/H1N1 în acest judeţ ajungând la 75.
Peste 40 de cazuri de gripă nouă în judeţul Alba Doi adulţi au fost confirmaţi luni cu gripă cu virus A/H1N1, zi în care elevii Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş s-au reîntors la şcoală după ce cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în urma diagnosticării cu acest virus a zece elevi de la această unitate şcolară.
Timiş: Şcoală închisă după depistarea unor cazuri de gripă A/H1N1 Şcoala generală nr.7 din Timişoara, unde au fost depistate cazuri de gripă nouă, a fost închisă, marţi, de autorităţile sanitare locale, transmite corespondentul AGERPRES.
Încă trei cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad În judeţul Arad au mai fost confirmate trei cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 86, a informat dr. Dana Negru, director coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.