Cele mai citite
 


Hochei pe gheaţă: Meci din campionatul Franţei, amânat din cauza gripei H1N1
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Paris, 20 nov /Agerpres/?- Un meci din campionatul de hochei pe gheaţă al Franţei, între Strasbourg şi Villard-de-Lans, programat sâmbătă, a fost amânat pentru o dată ulterioară după descoperirea a patru cazuri de gripă H1N1 în efectivul formaţiei din Strasbourg.
'Federaţia franceză de hochei pe gheaţă a decis să amâne meciul pentru o dată ulterioară după descoperirea a patru cazuri de gripă H1N1', a anunţat clubul alsacian într-un comunicat difuzat pe internet.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Anglia - În ciuda confirmării a 3 cazuri de gripă H1N1, Blackburn va juca marţi meciul din Cupa Ligii Clubul englez de fotbal Blackburn a anunţat luni că, deşi au fost confirmate trei cazuri de gripă H1N1 în rândul jucătorilor şi staff-ului său, va disputa marţi, aşa cum era prevăzut, meciul cu Peterborough, din Cupa Ligii engleze.
Gripa H1N1: Tunisia suspendă pelerinajul la Mecca Tunisia a anunţat marţi suspendarea marelui pelerinaj /hagialâc/ la Mecca al credincioşilor musulmani, din cauza riscului de extindere a gripei A(H1N1) şi a imposibilităţii vaccinării la timp a celor ce doresc să efectueze acest pelerinaj, prevăzut pentru jumătatea lunii noiembrie, informează AFP.
Gripa H1N1: Norvegia recomandă o vaccinare în masă a populaţiei Autorităţile sanitare norvegiene au preconizat vineri o vaccinare în masă a populaţiei împotriva gripei H1N1 în Norvegia unde s-au înregistrat 10 morţi, informează AFP.
Harghita: Primul caz de gripă H1N1, confirmat la o femeie de 62 ani Primul caz de gripă H1N1 din Harghita a fost confirmat la o femeie de 62 de ani, evoluţia stării sale de sănătate fiind una pozitivă.
Gripa H1N1: Un vaccin a favorizat narcolepsia la tinerii suedezi (studiu) Agenţia suedeză pentru reglementarea produselor medicale (Läkemedelsverket) a afirmat marţi că un vaccin împotriva gripei H1N1 produs de compania britanică GlaxoSmithKline a favorizat narcolepsia la copii, aşa cum fusese deja stabilit, dar şi la tinerii sub 30 de ani, relatează AFP.
Gripa H1N1: Canada cumpără din Australia vaccinuri pentru femeile însărcinate Guvernul canadian a anunţat luni cumpărarea de urgenţă din Australia a 200.000 de doze de vaccin împotriva gripei A(H1N1), destinate în mod special femeilor însărcinate a căror vaccinare va începe de săptămâna viitoare, informează AFP.