Cele mai citite
 


Spania: 115 de victime ale gripei A
duminică, 22 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spania numără 115 victime ale gripei A, după ce în ultima săptămână contagierile s-au înmulţit cu alte peste 155.000, cu aproape 10.000 mai multe faţă de săptămâna trecută, transmite postul public de radio citând informaţiile furnizate de Ministerul spaniol al Sănătăţii.
În 96% din cazurile de gripă înregistrate în această perioadă, aproape 360 la 100.000 de locuitori, a fost vorba de infecţie cu virusul A/H1N1.

Rata mortalităţii a ajuns în a 27-a săptămână a epidemiei la 0,14 persoane decedate la 1.000 de persoane infectate. Autorităţile spaniole insistă asupra faptului că 'aproape toate cazurile au o evoluţie uşoară şi răspund la tratamentele convenţionale'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Două paciente de la Spitalul judeţean, în stare critică şi suspectate de infecţie cu virusul A/H1N1 Constanţa, 2 mar /Agerpres/ - Două paciente internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa sunt în stare critică, ambele fiind suspectate de infectare cu virusul A/H1N1.
Vrancea: Trei cazuri noi de gripă A/H1N1 Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, încă trei cazuri de infecţie cu virusul A/H1N1 în Vrancea.
Mehedinţi: Alte două cazuri de persoane infectate cu virusul A/H1N1 Drobeta Turnu Severin, 7 nov /Agerpres/ - Rezultatele medicale sosite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat, sâmbătă, alte două cazuri de persoane infestate cu virusul A/H1N1 în Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct pe probleme epidemiologice al Direcţiei...
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Pacienţii infectaţi cu virusul gripal A/H1N1 înregistrează o evoluţie favorabilă Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Pacienţii internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", infectaţi cu virusul gripal A/H1N1, înregistrează o evoluţie favorabilă, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
UE, prinsă între Spania şi Germania în 'războiul castravetelui' Uniunea Europeană /UE/ a răspuns la nemulţumirea crescândă generată de felul în care a gestionat focarul de infecţie cu bacteria E. coli propunând compensaţii în valoare de 150 de milioane de euro pentru miile de fermieri forţaţi să-şi distrugă culturile într-o încercare disperată de a opri epidemia...