Cele mai citite
 


MS: 105 cazuri de gripă nouă confirmate în ultimele 24 de ore
vineri, 20 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 20 nov /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore au mai fost confirmate încă 105 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES, numărul de cazuri confirmate pe judeţe este următorul: Argeş - 2, Bacău - 10, Botoşani - 6, Cluj - 8, Dâmboviţa - 1, Dolj - 5, Giurgiu - 1, Sălaj - 2, Sibiu - 1, Suceava - 6, Vâlcea - 13, Vrancea - 5 şi Bucureşti - 41.
Astfel, totalul cazurilor înregistrate până în prezent pe teritoriul României este de 1.756.
Ministerul Sănătăţii precizează că în ultimele 24 de ore nu au mai existat unităţi de învăţământ cu activitate suspendată.
De asemenea, pe 22 noiembrie în unităţile şcolare pot fi organizate secţii de votare, iar procesul de suspendare a cursurilor în unităţile de învăţământ în urma înregistrării cazurilor de îmbolnăvire prin gripă A/H1N1 nu restricţionează procesul de desfăşurare a alegerilor prezidenţiale.
După efectuarea activităţilor de curăţenie şi dezinfecţie, precum şi de aerisire a încăperilor din unităţile de învăţământ afectate, din punct de vedere medical nu mai există riscul de îmbolnăvire, precizează MS.
Totuşi, având în vedere că în secţiile de votare există posibilitatea producerii de aglomeraţii umane, Ministerul Sănătăţii recomandă respectarea strictă a regulilor de igienă personală şi utilizarea batistelor de unică folosinţă în special de către persoanele care prezintă simptome de viroză respiratorie. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Alte 165 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor înregistrate ajungând la 2.830, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
MS: 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii, precizând că totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, a ajuns la 4113, fără a se înregistra noi decese.
Noi cazuri de gripă A/H1N1 93 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimile 24 de ore, numărul total al cazurilor confirmate înregistrate până sâmbătă, ora 12,00, fiind de 1849, informează Ministerul Sănătăţii.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: 3 noi decese şi 52 de cazuri de gripă nouă Ministerul Sănătăţii a anunţat, duminică, că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate trei noi decese şi au fost confirmate alte 52 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.