Cele mai citite
 


Vrancea: Cinci cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1
duminică, 22 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate vineri în judeţul Vrancea, la patru elevi şi o studentă.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, este vorba despre doi elevi din clasele a X-a C şi a XII-a B de la Colegiul Naţional 'Unirea', un caz la clasa a XII-a B de la Colegiul Economic Focşani şi un elev de clasa a III-a de la Şcoala Prahuda din comuna Paltin.

Reprezentanţii DSP au explicat că, în cazul studentei, proba a fost recoltată la Bucureşti şi nu se cunosc date despre izolare şi tratamentul aplicat, deoarece nu a putut fi contactat medicul de familie.

Persoanele pentru care au fost confirmate suspiciunile de gripă A/H1N1 au domiciliul în Paltin, Goleşti, Cîmpineanca şi Focşani.

'Toţi bolnavii au primit tratament la domiciliu, unde au fost izolaţi pentru 7 zile. Cazurile au?fost comunicate medicilor de familie care vor supraveghea contacţii de familie ce?vor fi de asemenea izolaţi la domiciliu pentru 7 zile.?Începând cu data de 20 noiembrie 2009 s-a dispus suspendarea cursurilor în clasele în care s-au confirmat cazuri, pentru şapte zile, până pe 26 noiembrie', informează DSP Vrancea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.
În ultimile 24 de ore au fost confirmate 197 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost confirmate 197 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic. Astfel, totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, este de 2.455.
MS: Alte 165 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor înregistrate ajungând la 2.830, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii, precizând că totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, a ajuns la 4113, fără a se înregistra noi decese.
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 la o grădiniţă din Târgu Mureş Direcţia de Sănătate Publică Mureş a decis, miercuri, suspendarea activităţii Grădiniţei Albiniţa din Târgu Mureş pe o perioadă de 7 zile, ca urmare a apariţiei a patru noi cazuri de gripă nouă.