Cele mai citite
 


Sălaj: Încă două cazuri de gripă nouă
duminică, 22 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte două cazuri de infectare cu virusul AH1N1, respectiv mama şi sora tânărului de 19 ani confirmat joi cu gripa nouă, au fost anunţate vineri.
'Dacă în cazul tânărului am avut confirmarea prin analizele făcute de Laboratorul Naţional de Referinţă pentru Gripă din cadrul Institutului Naţional Cantacuzino Bucureşti, pentru mama şi sora acestuia, care prezentau şi ele simptome, gripa nouă a fost confirmată doar clinico-epidemiologic. Tânărul a avut o formă medie a bolii, în vreme ce rudele sale au prezentat o formă uşoară, care necesită doar izolare la domiciliu timp de şapte zile', a declarat, vineri, Sanda Stanca, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj.

Potrivit acesteia, în prezent nu există alte suspiciuni de gripă în judeţ, cazurile confirmate rezumându-se la acestea trei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Medic, bolnav de gripă nouă Zalău, 6 dec /Agerpres/ - Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat în Sălaj, fiind vorba de o femeie, medic de familie în mediul rural.
Arad: În judeţul Arad au fost confirmate 92 de cazuri de gripă nouă Arad, 6 dec /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, a declarat că în judeţ au mai fost confirmate două cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 92, în ultimele...
Sălaj: Primul caz de gripă nouă în judeţ Primul caz de gripă nouă a fost confirmat în judeţ în cursul zilei de joi, bolnavul fiind un tânăr, elev la o şcoală postliceală.
Vrancea: Nu s-a confirmat suspiciunea de gripă nouă Testele realizate la Institutul ''Cantacuzino'' sunt negative pentru cei doi vrânceni suspectaţi că s-ar fi infestat cu virusul AH1N1, după ce au intrat în contact cu un cetăţean diagnosticat cu gripă nouă.
MS: 105 cazuri de gripă nouă confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 20 nov /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore au mai fost confirmate încă 105 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.