Cele mai citite
 


Numărul cazurilor de gripă nouă în judeţul Galaţi a ajuns la 56
sâmbătă, 21 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 21nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a primit confirmarea pentru încă şapte cazuri de gripă nouă de la Institutul Cantacuzino, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţul Galaţi ajungând la 56.
Directorul DSP Galaţi, dr. Valentin Boldea, a declarat, sâmbătă, că majoritatea ultimelor cazuri de îmbolnăviri sunt elevi. Între aceştia se numără o elevă de la Liceul de artă întoarsă recent de la Chişinău, o elevă de la liceul,, Elena Doamna', o studentă de la Facultatea de Chimie Alimentară, un elev de la liceul,, Emil Racoviţă', un altul de la Şcoala nr. 10.
Cum la Liceul,, Elena Doamna' sunt deja înregistrate trei cazuri de gripă nouă, se va analiza posibilitatea suspendării cursurilor. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Numărul cazurilor de gripă din judeţ a ajuns la opt Galaţi, 19 feb /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a fost notificată de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti despre faptul că au fost confirmate două noi cazuri de gripă la persoane din judeţul Galaţi, numărul total al persoanelor diagnosticate cu această boală ajungând la opt...
Galaţi: Încă zece cazuri de gripă nouă Alte zece cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Galaţi în ultimele 48 de ore a anunţat, joi, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, dr. Valentin Boldea.
Galaţi: Numărul cazurilor de gripă sezonieră a ajuns la 12 Specialiştii Institutului Cantacuzino au confirmat Direcţiei de Sănătate Publică(DSP) Galaţi încă două cazuri de gripă sezonieră, ridicând la 12 numărul persoanelor înregistrate în acest sezon cu virusul gripal AH1, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea...
Suceava: 20 de cazuri de gripă nouă, într-o săptămână Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că în judeţ s-au diagnosticat clinic, în ultima săptămână, 104 cazuri suspecte de gripă nouă A/H1N1, dintre care 20 au fost confirmate la Institutul Cantacuzino.
Vaslui: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri încă două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, în municipiul Bârlad, din grupa de vârstă 19-28 ani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Galaţi: Cazurile de infecţii intraspitaliceşti aproape s-au triplat în ultimul an Numărul cazurilor de infecţii nozocomiale sau intraspitaliceşti au crescut în spitalele din judeţul Galaţi de la 52 în 2013 la 124 în 2014, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea.