Cele mai citite
 


Încă 72 de cazuri cu gripă nouă
duminică, 22 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 22 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 72 de cazuri de gripă cu virus AH1N1, numărul total al celor afectaţi în întreaga ţară ridicându-se, duminică, la ora 12,00, la 1.921.
Cele mai multe cazuri au fost confirmate în Bucureşti - 33.
În judeţul Alba au fost confirmate două cazuri, Bacău - trei, Buzău - trei, Cluj - două, Dâmboviţa - şase, Dolj - patru, Ialomiţa - unul, Iaşi - două, Suceava - şapte, Vrancea - şapte, Ilfov - două.
Nu s-a suspendat activitatea în nicio unitate de învăţământ, informează Ministerul Sănătăţii. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alte trei decese cauzate de virusul AH1N1 Bucureşti, 4 ian /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 42 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi trei decese cauzate de gripa nouă, a informat, luni, un comunicat al Ministerului Sănătăţii.
MS: Alte 165 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor înregistrate ajungând la 2.830, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Numărul cazurilor de gripă nouă a depăşit 6.200 Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 34 cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi două decese.
Numărul deceselor cauzate de gripa nouă în creştere Bucureşti, 7 ian /Agerpres/ - Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile informează că, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate încă 26 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi şapte cazuri de deces.
Două noi decese de gripă cu virus AH1N1 Bucureşti, 20 dec /Agerpres/ - Un număr de 55 cazuri noi de gripă cu virus AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate şi două decese la persoane care prezentau boli asociate, respectiv leucemie şi obezitate, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.