Cele mai citite
 


Sibiu: Vot cu mască de protecţie antigripă
duminică, 22 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sibiu, 22 nov /Agerpres/ - O parte dintre cei 150 de alegători care au votat duminică în secţia specială de la Spitalul Clinic Judeţean şi membrii comisiei din secţie au purtat măşti de protecţie împotriva gripei noi, a declarat preşedintele secţiei, Ovidiu Popovici.
El a solicitat conducerii spitalului 100 de măşti de protecţie şi lichid pentru dezinfectarea mâinilor.
Printre primii alegători care au votat la secţia specială de la Spitalul Clinic Judeţean se numără şi vicepreşedintele PD-L Raluca Turcan. Deputatul s-a prezentat la ora 8,00 la vot şi nu a purtat mască de protecţie.
În judeţul Sibiu există 71 de secţii speciale, dintre care în municipiul reşedinţă de judeţ trei secţii speciale la cele trei mari spitale, unde, opţional, se poate solicita şi mască de protecţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: Prima broşură cu sfaturi de protecţie anti-căpuşe pentru copii Prima broşură cu sfaturi de protecţie anti-căpuşe din România pentru copii a fost lansată marţi, la Sibiu, unde, toţi cei 15.000 de elevi din clasele primare, vor primi acest ghid, făcut după model german, în condiţiile în care Sibiul rămâne în continuare judeţul cu cei mai mulţi pacienţi înţepaţi de...
Fotbal: În sediul LPF se intră doar cu mască de protecţie împotriva gripei H1N1 Preşedintele Ligii profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, a luat hotărârea ca accesul persoanelor în sediul LPF să fie interzis în cazul în care acestea nu vor avea asupra lor o mască de protecţie împotriva gripei H1N1, potrivit site-ului onlinesport.
Sibiu: Primăria anunţă dezinsecţia împotriva căpuşelor Primăria Sibiu a anunţat sâmbătă că pregăteşte dezinsecţia împotriva căpuşelor, asigurându-i pe cetăţeni că se iau şi în prezent toate măsurile de protecţie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.
Sibiu: A încercat să se îmbete cu lichid de frână Un sibian a ajuns vineri dimineaţă la spital, după ce a încercat să se îmbete cu alcool amestecat cu lichid de frână, de necaz că s-a certat cu iubita, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean, Raluca Puşcă.
Sibiu: Cei doi supravieţuitori din accidentul de elicopter vor fi transportaţi la spitalul din Târgu Mureş Cei doi grav răniţi din elicopterul militar prăbuşit vineri, în apropiere de localitatea Mălâncrav, vor fi transportaţi de urgenţă la un spital din Târgu Mureş, a declarat pentru AGERPRES, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.
Sibiu: Igiena individuală, fumatul şi alimentaţia la locul de muncă, teme de curs cerute de managerii de resurse umane Cursurile de igienă personală, susţinute de medici şi psihologi de la Universitatea ''Lucian Blaga'' din Sibiu şi Fundaţia Romtens, în ultimii patru ani, au relevat că principala problemă a 12.000 de angajaţi, care au cel mult studii medii, din 12 firme din judeţele Sibiu, Mureş, Alba şi Covasna, este...