Cele mai citite
 


Consolidarea fracturilor osoase
duminică, 22 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

Afla care sunt etapele consolidarii osoase

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Intervenţia chirurgicală în cazul unei paciente cu dublă fractură de mandibulă, o reuşită a chirurgilor de la SJU Medicii compartimentului de chirurgie buco-maxilo-facială a SJU Baia Mare a înregistrat un nou succes cu o intervenţie extrem de complicată în cazul unei paciente cu dublă fractură de mandibulă, cauzată de un accident de maşină produs în urmă cu câteva zile, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă...
Campanie de informare asupra osteoporozei în farmacii Bucureşti, 27 aprilie /Agerpres/ - Un program de informare şi educare asupra riscurilor osteoporozei se va derula, pentru a treia oară, în perioada 27-29 aprilie, în farmaciile Sensiblu.
Fotbal: Galamaz are fractură de os zigomatic şi va lipsi cel puţin 45 de zile Fundaşul George Galamaz are fractură de os zigomatic, după ce a fost lovit duminică seara de un suporter al formaţiei Petrolul Ploieşti, şi va fi indisponibil timp de cel puţin 45 de zile, anunţă clubul de fotbal Steaua pe site-ul său oficial, citat de Agerpres.
Investiţia de consolidare şi modernizare a Spitalului Dr. Carol Davila a fost preluată de Primăria Capitalei Consiliul General al Municipiului Bucureşti convocat joi, în şedinţă de îndată, a adoptat un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii actului adiţional la protocolul dintre Municipiul Bucureşti şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru continuare lucrărilor de consolidare şi modernizare...
Lucrările de consolidare a Spitalului Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila au fost finalizate Recepţia finală a lucrărilor de consolidare şi refuncţionalizare a Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucureşti a avut loc luni, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la 21,737 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis luni de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Tulcea: Lucrările de consolidare a clădirii secţiei de psihiatrie din Spitalul Judeţean de Urgenţă, pe final Conducerea secţiei Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea speră ca lucrările de consolidare a clădirii, care au început anul trecut, să se încheie până la debutul sezonului rece.